Διαμέρισμα προς πώληση στο Envigado, Κολομβία (Ref HS)

Ενβιγάδο
Διαμέρισμα • 5 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 84 m²
150.768 €

Ανακαλύψτε το νέο σας σπίτι στο Envigado, έναν από τους πιο ελκυστικούς δήμους στο διαμέρισμα Antioquia. Αυτό το όμορφο διαμέρισμα με μεγάλο χτιστό και ιδιωτικό χώρο 84 m2, διαθέτει 3 άνετες εσοχές και 2 μπάνια, ιδανικό για εσάς και την οικογένειά σας να ζείτε άνετα και με ιδιωτικότητα.

Επιπλέον, διαθέτει 2 γκαράζ. Στο εσωτερικό, θα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που προσφέρει αυτό το ακίνητο. Διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες για βέλτιστη αποθήκευση, μπαλκόνι με πανοραμική θέα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον περιβάλλοντα χώρο και βοηθητικό μπάνιο για τους καλεσμένους σας. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει δικό της μπάνιο. Το μπαρ αμερικανικού στιλ συνδέει το σαλόνι με την κουζίνα, ιδανικό για κοινωνικές συγκεντρώσεις και οικογενειακά δείπνα.

Επιπλέον, θα έχετε έναν προσωπικό χώρο για να εργαστείτε ή να μελετήσετε στη βιβλιοθήκη / μελέτη και μεγάλες ντουλάπες που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πράγματα σας οργανωμένα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με πλακόστρωτη πρόσβαση και κοντά σε εμπορικά κέντρα, κολέγια / πανεπιστήμια και πάρκα. Επιπλέον, θα μπορείτε να απολαύσετε μια περιφραγμένη κοινότητα με επιτήρηση για την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Η ύπαιθρος και οι μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις της θα σας επιτρέψουν να αναπνεύσετε καθαρό αέρα και να απολαύσετε μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Διαθέτει επίσης μεγάλο κοινωνικό χώρο, ασανσέρ, χώρο στάθμευσης επισκεπτών και κοινοτικό δωμάτιο. Και αν θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο και την πισίνα, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για εσάς! Μην περιμένετε άλλο και κάντε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι!

Χώροι

Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2

Επιφάνειες

Διαβίωση84 m²
24ωρος θυρωρός
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Γυμναστήριο
Κήπος
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πορτιέρης
Χώρος στάθμευσης

Ενβιγάδο

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα πανοραμική στο εξοχή
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023