Σπίτι προς αγορά σε Cala Piccola, Ιταλία

Cala Piccola
Βίλα • 13 δωμάτιο/α • 4 μπάν. • 380 m² • αναφ: CBI007-87-30253
7.000.000 €
Υπέροχη βίλα με απίστευτη θέα στη θάλασσα και πισίνα σε προνομιακή θέση εντός της φημισμένης κοινοπραξίας Cala Piccola.

Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Monte Argentario, εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς για το εθνικό και διεθνές jet-set χάρη στο αποκλειστικό πλαίσιο ικανό να συνδυάσει την ιδιωτικότητα, την πολυτέλεια και μια από τις πιο μαγευτικές απόψεις του Belpaese.
Φωλιασμένο μέσα στους καταπράσινους μεσογειακούς θάμνους και περιτριγυρισμένη από ένα μεγάλο ιδιωτικό πάρκο, αυτή η αποκλειστική κατοικία είναι μια όαση γαλήνης και φινέτσας. Διαθέτει μια απλά μοναδική θέση, η οποία βλέπει απευθείας στο νησί Giglio και έχει θέα στον όρμο κάτω.

Η βίλα είναι μια πολυτελής κατοικία σε δύο επίπεδα που αντιπροσωπεύει καλά το πλαίσιο που τη φιλοξενεί, ανάμεσα σε δωμάτια με ωραία φινιρίσματα και εξωτερικούς χώρους με εκπληκτική θέα. Το σπίτι χρονολογείται από τη δεκαετία του εξήντα και υποβλήθηκε σε ριζική ανακαίνιση γύρω στο 2006-2007.

Η είσοδος είναι από τον επάνω όροφο απευθείας στο μεγάλο κεντρικό δωμάτιο που προορίζεται για το καθιστικό χωρισμένο σε ένα διπλό καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία. Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φωτεινό χάρη στα μεγάλα γαλλικά παράθυρα που έχουν θέα στη βεράντα άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων και σας επιτρέπουν να θαυμάσετε το υπέροχο πανόραμα από μέσα. Δίπλα βρίσκεται η κουζίνα, επίσης μεγάλη, με εξωτερική πρόσβαση σε μία άνετη βεράντα.
Κατεβαίνετε στον κάτω όροφο μέσω μιας τοιχοποιίας σκάλας που οδηγεί στο μεγάλο υπνοδωμάτιο που αποτελείται από: ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτικό χαγιάτι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την υπέροχη θέα στη θάλασσα, πέντε δίκλινα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλα παράθυρα με θέα στη θάλασσα προς το νησί Giglio και οι εσωτερικοί χώροι, όπως και για ολόκληρη τη βίλα, έχουν δημιουργηθεί με επιδέξια φινιρίσματα: από το παρκέ μέχρι τους ξύλινους τοίχους και το boiserie, μέχρι τους μερικώς εκτεθειμένους πέτρινους τοίχους.

Το εξωτερικό είναι σίγουρα το καμάρι αυτού του ακινήτου.
Η βεράντα στην έξοδο του καθιστικού προσφέρει μια τρελή θέα προς το νησί Giglio, Montecristo και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα, που μπορείτε να απολαύσετε άνετα από το σαλόνι με καναπέδες και ξαπλώστρες ή από το χώρο που στεγάζει τη μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία.
Στον κάτω όροφο, εύκολα προσβάσιμο τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό του σπιτιού, υπάρχει μια μεγάλη πισίνα με χώρο ηλιοθεραπείας, μερικώς καλυμμένη από μια γραφική αψίδα τοιχοποιίας, με θέα στην παραλία. Η θέα στη θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα από εδώ θα είναι μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά.
Το ακίνητο περιβάλλεται από ιδιωτικό κήπο άνω των 10.000 τετραγωνικών μέτρων, εν μέρει με καλά διατηρημένο γκαζόν όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλοκαίρι, και εν μέρει μεσογειακούς θάμνους όπου κρύβονται στρατηγικές απόψεις που προσφέρουν αναλαμπές απαράμιλλης ομορφιάς.

Το κατάλυμα βρίσκεται στο επίπεδο της θάλασσας της παραλίας Cala Piccola, η οποία είναι επίσης προσβάσιμη με τα πόδια, η οποία χαρακτηρίζεται από τα τυπικά κρυστάλλινα νερά του αρχιπελάγους της Τοσκάνης.

Το ακίνητο είναι προσβάσιμο από ηλεκτρική καγκελόπορτα και φτάνετε σε ένα μεγάλο επίπεδο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 15-18 αυτοκίνητα.

Χώροι

Δωμάτια13
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση380 m²
Αγροτεμάχιο7000 m²
Αυλή
Επιπλωμένο
Κήπος
Μπαλκόνι

Cala Piccola

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Προσανατολισμός Δύση
τύποςΣπίτι
ΚατάστασηΆριστη κατάσταση
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
C