Βίλα 5 Κρεβατιών 3 Μπάνιων με Πισίνα Προς Πώληση, El Madronal, Costa Adeje 895.000€

Σάντα Κρουζ, Τενερίφη
Ιδιοκτησία • 5 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 3 μπάν. • 239 m²
895.000 €
Βίλα 5 υπνοδωματίων, 3 μπάνιων προς πώληση στο El Madronal, Costa Adeje 895.000€

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο οικογενειακό σπίτι, που εκτείνεται σε τρία επίπεδα με άφθονο εξωτερικό χώρο, θέα στη θάλασσα και πισίνα.

Καταχωρήθηκε προς πώληση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τον Andy Ward - Tenerife Estate Agents!

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των βιλών περιλαμβάνουν μια μεγάλη βεράντα 60m2 και κήπο με θέα στη θάλασσα, πισίνα, βεράντα 21m2 από το κύριο υπνοδωμάτιο με πανοραμική θέα στη θάλασσα και ένα μεγάλο γκαράζ.

Βρίσκεται στην αριστοκρατική κατοικημένη περιοχή El Madronal, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Adeje Internation School and College.

Στο επίπεδο εισόδου του ακινήτου έχετε το σαλόνι, την κουζίνα, τη μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα μπροστά με θέα στη θάλασσα και τη σκεπαστή βεράντα στο reart. Επίσης η πισίνα στο πίσω μέρος του ακινήτου με μια συνδεόμενη βεράντα μπροστά. Το εσωτερικό του ισογείου είναι 65m2 και το εξωτερικό συμπεριλαμβανομένης της πισίνας είναι 137m2

Στον επάνω όροφο, στον πρώτο όροφο, υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια με 2 μπάνια και βεράντες δίπλα στα υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα στο μπροστινό μέρος διαθέτει βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το εσωτερικό μέγεθος στον επάνω όροφο είναι 61m2. Οι εξωτερικές βεράντες είναι 21m2

Το υπόγειο επίπεδο του ακινήτου είναι συνολικά 113m2. Σε αυτό το επίπεδο έχουν προστεθεί 2 επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και υπάρχει αποθήκη και χώρος στάθμευσης για 2 οχήματα.

Συνολικό εσωτερικό: 239m2 συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου του υπογείου.

Συνολικός εξωτερικός χώρος: 158m2 συμπεριλαμβανομένης της πισίνας.

Το El Madronal είναι μια δημοφιλής κατοικημένη περιοχή στην Costa Adejes. Βρίσκεται περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη Adeje, όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε από τράπεζες, σούπερ μάρκετ, καλά σχολεία και υπέροχα τοπικά εστιατόρια. Είστε μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Costa Adeje και μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Τενερίφη.

Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για οικογένειες που θέλουν να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κοντινό σχολείο και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από όλα τα θέρετρα. Είναι επίσης ιδανικό ως ένα μεγάλο οικογενειακό εξοχικό σπίτι - λίγο έξω από τις τουριστικές περιοχές, αλλά μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τα πάντα. Ως ενοικίαση διακοπών, θα ήταν επίσης μια μεγάλη επένδυση, με μεγάλη ζήτηση για μεγάλες βίλες διακοπών σε αυτήν την περιοχή.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μου στο 671 114 013 αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά. Αυτό το ακίνητο είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ μέσω των κτηματομεσιτών Andy Ward - Tenerife, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας εάν ενδιαφέρεστε να δείτε. Οι επισκέψεις μπορούν να γίνουν μόνο με προηγούμενο προγραμματισμό και ειδοποίηση, παρακαλείστε να κλείσετε την προβολή σας εκ των προτέρων, απευθείας με το γραφείο μας.

Χώροι

Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση239 m²
Αγροτεμάχιο158 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Γκαράζ
Πισίνα
Χώρος στάθμευσης

Σάντα Κρουζ, Τενερίφη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα