Reserved -Charming Rustico in Rorschach - Οικόπεδο με διατηρητέο πέτρινο σπίτι

Rorschach
Καλύβα • 2 δωμάτιο/α • 53 m² • αναφ: a00Vj000000b30bIAA_03J36
127.687 €

-Αυτό το ακίνητο είναι δεσμευμένο από έναν αγοραστή-


Το ιδανικό μέρος για να αποσυνδεθείτε και να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Το μικρό πέτρινο σπίτι καλύπτει 53 τετραγωνικά μέτρα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίσημη κατοικία, αλλά είναι σίγουρα δυνατό για αναψυχή ή Σαββατοκύριακα.

 

Το ακίνητο εμβαδού 792 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει το μικρό πέτρινο σπίτι, το λιβάδι, το δάσος και ένα μικρό εκκλησάκι, το οποίο είναι επίσης διατηρητέο κτίριο. Γενικά, το κατάλυμα είναι ηλιόλουστο και απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από τη λίμνη της Κωνσταντίας. Μπορείτε να αναζητήσετε την ακριβή τοποθεσία στη γεωγραφική πύλη, καθώς δεν υπάρχει αριθμός κατοικίας (αριθμός οικοπέδου 2311).

 

Αυτό το ακίνητο θα μπορούσε να είναι ιδανικό για εσάς αν ψάχνετε για ένα οικόπεδο για κήπο ή ένα μέρος όπου μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Το πέτρινο σπίτι προσφέρει πολλές χρήσεις και βρίσκεται σε καλά διατηρημένη κατάσταση.


Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ξύλινο πάτωμα και η οροφή και οι εξωτερικοί τοίχοι είναι ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες. Η μετατροπή και η επέκταση είναι περιορισμένη λόγω της εσωτερικής ασφάλειας, αλλά η ηλεκτρική ενέργεια και το γλυκό νερό είναι διαθέσιμα. Οι πέτρινοι τοίχοι και τα παλιά δοκάρια δεν πρέπει να υποστούν ζημιά κατά τη διάρκεια μιας ανακατασκευής. Μπορείτε να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σε ένα άνετο σπίτι αναψυχής, λαμβάνοντας υπόψη την εσωτερική ασφάλεια.


Το ακίνητο δεν είναι κατάλληλο για εμπορική χρήση (AirBnB) και έχει κηρυχθεί πράσινη ζώνη (no building zone).

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε αυτήν την καταχώρηση για να λάβετε μια εικονική περιήγηση στο ακίνητο και πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο μέσω email. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας. Θα χαρούμε να σας δείξουμε το ακίνητο στο χώρο του ξενοδοχείου.

 

Αυτή η προσφορά properti χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 

  • Οικόπεδο στο Rorschach με 792 m2
  • Πέτρινο σπίτι, δάσος, λιβάδι, ρέμα
  • Ηλιόλουστη τοποθεσία
  • 10 λεπτά με τα πόδια από τη λίμνη της Κωνσταντίας

Ενδιαφερόμενος? Επικοινωνήστε μαζί μας για μια διαβούλευση χωρίς υποχρέωση

Για να προωθήσετε μόνοι σας ένα ακίνητο; Πείθουμε με δίκαιους και διαφανείς όρους

Χώροι

Δωμάτια2

Επιφάνειες

Διαβίωση53 m²
Σύνολο792 m²

Rorschach

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.