Αποκλειστικό διαμέρισμα 57 τ.μ. με θέα στη θάλασσα στη Χουργκάντα

Χουργκάντα
Διαμέρισμα • 1 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 57 m² • 1ο όροφος • αναφ: 303
55.781 €

Ανακαλύψτε την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης στο αποκλειστικό μας διαμέρισμα 57 τ.μ. 1 υπνοδωματίου, ένα καταφύγιο πρώτου ορόφου που συνδυάζει άψογα στυλ, άνεση και εκπληκτική θέα στην καρδιά της Χουργκάντα.

 

Πρόσβαση στην παραλία:

Απολαύστε τις παρθένες παραλίες μόλις 300 μέτρα από το κατώφλι σας, χάρη στην ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία που παρέχεται.

 

Χαρακτηριστικά Διαμερίσματος:

Τελειότητα 1 υπνοδωματίου: Αυτό το προσεκτικά σχεδιασμένο στούντιο διαμέρισμα προσφέρει 57τμ καλά χρησιμοποιούμενου χώρου, παρέχοντας μια ζεστή αλλά ευρύχωρη ατμόσφαιρα.

Μαγευτική θέα στη θάλασσα και την πισίνα: Βυθιστείτε στην ομορφιά της Ερυθράς Θάλασσας και της φιλόξενης πισίνας από την άνεση του δικού σας χώρου διαβίωσης.

 

Ανέσεις:

·        Δωρεάν πρόσβαση στην παραλία: Επωφεληθείτε από την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια, για μια τέλεια μέρα δίπλα στη θάλασσα.

·        Πισίνα: Απολαύστε μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα μόλις λίγα βήματα από το στούντιό σας, προσφέροντας ένα γραφικό σκηνικό για χαλάρωση.

·        Ασφάλεια: Η ηρεμία σας είναι η προτεραιότητά μας, με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα μέτρα ασφαλείας που διασφαλίζουν ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης.

·        Χώρος υποδοχής & αναμονής: Φιλόξενη υποδοχή διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, που συμπληρώνεται από έναν άνετο χώρο αναμονής για τους ενοίκους και τους επισκέπτες..

 

Εγγύτητα στη θάλασσα:

Το έργο μας βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, λίγα μόλις βήματα μακριά από τη θάλασσα, επιτρέποντάς σας να αγκαλιάσετε τον παράκτιο τρόπο ζωής. Είτε είστε λάτρης του νερού είτε κάποιος που αναζητά ηρεμία δίπλα στην ακτή, η εγγύτητά μας στη θάλασσα εξασφαλίζει μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης

 

Επενδυτική Ευκαιρία:

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επωφεληθείτε από την αποκλειστική περιορισμένη προσφορά μας και απολαύστε έκπτωση 15% στο σπίτι των ονείρων σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στη Χουργκάντα

Τιμή πριν την έκπτωση: 65,625 Ευρώ

Τιμή μετά (15% έκπτωση): 55.781 ευρώ

 

Αυτό το διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου είναι ένα σπάνιο εύρημα. Με θέα στη θάλασσα και την πισίνα, σύγχρονες ανέσεις και μια προνομιακή τοποθεσία στη Χουργκάντα, είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να προγραμματίσετε μια προβολή και να κάνετε αυτό το αποκλειστικό στούντιο διαμέρισμα δικό σας.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου. Δράστε γρήγορα και εξασφαλίστε το δικό σας μερίδιο παράκτιας πολυτέλειας σήμερα!

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση57 m²
24ωρος θυρωρός
Ασφάλεια
Γκαράζ
Δορυφορική τηλεόραση
Κήπος
Πισίνα
Πορτιέρης

Χουργκάντα

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023