Όμορφο σπίτι σχεδιαστών 1 Ha γη που βρίσκεται στο Villareal, Guanacaste

Tamarindo
Επιπλωμένη κατοικία • 7 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 300 m² • Ισόγειο • αναφ: Casa Campana, Villareal
561.484 €
584.977 €-23.493

Παρουσιάζουμε μια πραγματικά εξαιρετική κατοικία που βρίσκεται στην καρδιά της Villareal, σε προνομιακή τοποθεσία μόλις 15 λεπτά από τη ζωντανή πόλη Tamarindo και μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Villareal. Αυτό το κομψό και ευρύχωρο σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, όπου η άνεση συναντά την ηρεμία.

Αυτό το εκπληκτικό κατάλυμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, αίθουσα γραφείου και μοντέρνα κουζίνα διακοσμημένη με κεντρικό νησί και συσκευές υψηλής ποιότητας, ιδανικές τόσο για τους λάτρεις της μαγειρικής όσο και για τους διασκεδαστές. Το εσωτερικό είναι πολυτελώς επιπλωμένο και διακοσμημένο με γούστο, αποπνέοντας έναν αέρα εκλεπτυσμένης κομψότητας σε όλους τους χώρους. Ένα φιλόξενο καθιστικό προσφέρει έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Βγείτε έξω για να ανακαλύψετε μια ιδιωτική όαση, με μια αναζωογονητική πισίνα και μια υπέροχη βεράντα, που προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για υπαίθρια διασκέδαση, δείπνο στο ύπαιθρο ή απλά να απολαύσετε τον ζεστό τροπικό ήλιο. Το ακίνητο είναι διακοσμημένο με ανθισμένα οπωροφόρα δέντρα και προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα, παρουσιάζοντας μαγευτικά ηλιοβασιλέματα ζωγραφισμένα με μια σειρά από ζωντανές αποχρώσεις.

Η ασφάλεια και η ευκολία είναι υψίστης σημασίας, καθώς το κατάλυμα είναι εξοπλισμένο με αυτόματη πύλη, περιφραγμένη περίμετρο και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού ασφαλείας για ηρεμία. Επιπλέον, αυτή η εξαιρετική κατοικία βρίσκεται σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 1 εκταρίου, παρέχοντας άφθονο χώρο για πιθανή επέκταση ή κατασκευή επιπλέον κατοικιών, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες για τον απαιτητικό αγοραστή.

Συνοπτικά, αυτό το αξιοσημείωτο ακίνητο αντιπροσωπεύει την επιτομή της εκλεπτυσμένης πολυτελούς διαβίωσης, προσφέροντας ένα αρμονικό μείγμα κομψότητας, άνεσης και πρακτικότητας, όλα μέσα σε μια πολυπόθητη τοποθεσία που συνδυάζει αβίαστα την ευκολία και την ηρεμία.

Χώροι

Δωμάτια7
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Τουαλέτες2

Επιφάνειες

Διαβίωση300 m²
Αγροτεμάχιο10000 m²
Αυλή
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Tamarindo

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα πανοραμική στο βουνά
τύποςΣπίτι
ΚατάστασηΆριστη κατάσταση
ΘέσηΥψηλά πρότυπα
Έτος κατασκευής2010
Τύπος κατασκευήςΤσιμέντο
ΠεριβάλλονΗρεμία