Πολύ ωραίο κύριο ακίνητο σε μια δημοφιλή περιοχή της Λωζάνης.

Λωζάνη
Σπίτι • 8.5 δωμάτιο/α • 450 m² • αναφ: 4967846
8.039.748 €
Αυτό το υπέροχο ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη και αριστοκρατική περιοχή στα ύψη της Λωζάνης. Η κατανομή του καθώς και η γεωγραφική του θέση σε ένα οικιστικό και καταπράσινο περιβάλλον κοντά στα καταστήματα του Chailly και τα σχολεία το καθιστούν ιδανικό ακίνητο για μια οικογένεια.

Χτισμένο το 1995 με υλικά υψηλών προδιαγραφών, η αρχιτεκτονική του είναι κλασική και κομψή. Έχει επωφεληθεί από πρόσφατες εργασίες ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης συστήματος αντλίας θερμότητας και ηλιακών συλλεκτών.

Το οικόπεδο των 2.649 m2 προσφέρει ένα καταπράσινο και ιδιωτικό περιβάλλον με όμορφες βεράντες και πισίνα σε κήπο 2.000 m2.

Το ακίνητο προσφέρει 450 m2 χώρου διαβίωσης με 8,5 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 5 υπνοδωματίων και 4 μπάνιων.

Είναι τέλεια διαμορφωμένο για οικογενειακή ζωή και διαθέτει όμορφους χώρους υποδοχής.
Η μεγαλοπρεπής είσοδος με τη μπορντό πέτρινη σκάλα είναι το επίκεντρο του σπιτιού. Διαθέτει τα διάφορα δωμάτια στο ισόγειο με το γραφείο με ξύλινη επένδυση και τους παρακείμενους χώρους υποδοχής με όμορφα τζάκια και ψηλά ταβάνια.
Η τραπεζαρία, το σαλόνι και η ευρύχωρη κουζίνα προσφέρουν πρόσβαση στη βεράντα και τον κήπο.
Αυτό το επίπεδο λαμβάνει επίσης τουαλέτα επισκεπτών και γκαρνταρόμπα με δευτερεύουσα είσοδο που έχει πρόσβαση στο γκαράζ και την κουζίνα.
Ο επάνω όροφος στεγάζει τον χώρο ύπνου με την κύρια σουίτα στο κέντρο. Παράλληλα με κάθε πλευρά της κύριας κρεβατοκάμαρας βρίσκονται δύο όμορφα υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους.
Η σοφίτα έχει ψηλά ταβάνια και θα μπορούσε να μετατραπεί.
Στο κάτω επίπεδο του σπιτιού υπάρχει ένα όμορφο σαλόνι, κελάρι κρασιών, γυμναστήριο με σάουνα και άμεση πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα καθώς και μπάνιο. Ένα μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίων, ένα κελάρι και το τεχνικό δωμάτιο ολοκληρώνουν αυτό το επίπεδο.

Το γκαράζ του καταλύματος μπορεί να φιλοξενήσει 2 οχήματα και πολλά άλλα μπορούν να σταθμεύσουν στην αυλή.

Αυτό το υπέροχο ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη και αριστοκρατική περιοχή στα ύψη της Λωζάνης. Η κατανομή του καθώς και η γεωγραφική του θέση σε ένα οικιστικό και καταπράσινο περιβάλλον κοντά στα καταστήματα του Chailly και τα σχολεία το καθιστούν ιδανικό ακίνητο για μια οικογένεια.

Χτισμένο το 1995 με υλικά υψηλών προδιαγραφών, η αρχιτεκτονική του είναι κλασική και κομψή. Έχει επωφεληθεί από πρόσφατες ανακαινίσεις, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης συστήματος αντλίας θερμότητας και ηλιακών συλλεκτών.

Το οικόπεδο 2.649 τμ προσφέρει ένα καταπράσινο και ιδιωτικό περιβάλλον με όμορφες βεράντες και πισίνα μέσα σε κήπο 2.000 τμ.

Το ακίνητο προσφέρει 450 τ.μ. χώρου διαβίωσης με κατανομή ιδανική για οικογενειακή ζωή.
Η μεγαλοπρεπής είσοδος με την μπορντό πέτρινη σκάλα είναι το επίκεντρο του σπιτιού. Διανέμει τα διάφορα δωμάτια στο ισόγειο με το γραφείο με επένδυση και τους παρακείμενους χώρους υποδοχής, εξοπλισμένους με όμορφα τζάκια και ψηλά ταβάνια.
Η τραπεζαρία, το σαλόνι και η ευρύχωρη κουζίνα παρέχουν πρόσβαση στη βεράντα και τον κήπο.
Αυτό το επίπεδο δέχεται επίσης τουαλέτα επισκεπτών και γκαρνταρόμπα με δευτερεύουσα είσοδο που οδηγεί στο γκαράζ και την κουζίνα.
Ο επάνω όροφος δέχεται τον χώρο ύπνου με τη γονική σουίτα στο κέντρο. Παράλληλα σε κάθε πλευρά της κύριας κρεβατοκάμαρας, δύο όμορφα υπνοδωμάτια με το μπάνιο τους.
Η σοφίτα έχει ψηλή οροφή και θα μπορούσε να μετατραπεί.
Στο κάτω επίπεδο του σπιτιού βρίσκονται ένα όμορφο σαλόνι, κελάρι κρασιών, γυμναστήριο με σάουνα και άμεση πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα καθώς και μπάνιο. Ένα μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίων, ένα κελάρι και το τεχνικό δωμάτιο ολοκληρώνουν αυτό το επίπεδο.

Το γκαράζ του καταλύματος μπορεί να φιλοξενήσει 2 οχήματα και πολλά άλλα μπορούν να σταθμεύσουν στην αυλή.

Χώροι

Δωμάτια8.5
Τουαλέτες1
Μπαλκόνια1
Εξωτερικά γκαράζ1

Επιφάνειες

Διαβίωση450 m²
Χρησιμοποιήσιμο650 m²
Σύνολο2649 m²
Μπαλκόνι
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Γυμναστήριο
Κελάρι κρασιών
Σάουνα
Χώρος στάθμευσης

Λωζάνη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Γυμνάσιο
Δημόσιες συγκοινωνίες
Καταστήματα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1995
Έτος ανακαίνισης2023