Εξαιρετικό πολυτελές διαμέρισμα που προσφέρει άνεση και θέα στο Salève

Γενεύη
Διαμέρισμα • 5 δωμάτιο/α • 139 m² • 1ο όροφος • αναφ: 4968408
1.741.216 €
12 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Γενεύης, που βρίσκεται σε μια ήσυχη και κατοικημένη περιοχή του δήμου Plans-les-Ouates, κοντά σε όλες τις ανέσεις, αυτό το ακίνητο θα σας σαγηνεύσει με την τοποθεσία του, την τυπολογία του και τα ποιοτικά φινιρίσματά του.

Χτισμένο το 2010, αυτό το υπέροχο διαμέρισμα 139 m2 είναι σε άριστη κατάσταση και θα σας προσφέρει απόλυτη άνεση και υπέροχη ανεμπόδιστη θέα στο Mont Salève από την ευχάριστη βεράντα του.

Στο χώρο της ημέρας, θα ανακαλύψετε μια είσοδο με τουαλέτα επισκεπτών, ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι που περιλαμβάνει ένα ζεστό σαλόνι με όμορφο τζάκι, μια ανοιχτή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές υψηλής ποιότητας και το μπαρ της με θέα στην τραπεζαρία.

Ο νυχτερινός χώρος αποτελείται από μια κύρια σουίτα με γκαρνταρόμπα και μπάνιο (μπανιέρα/τζακούζι, ντους, νιπτήρα και ιαπωνική τουαλέτα), ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι και μπάνιο (ντους, τουαλέτα, νιπτήρας, στήλη πλυσίματος).

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα εσωτερικά εξαρτήματα. Το διαμέρισμα προσφέρει όμορφη φωτεινότητα, ωραίους όγκους και άνεση με τη χρήση ευγενών υλικών όπως μασίφ παρκέ και μαύρο γρανίτη, πολλές εντοιχισμένες ντουλάπες, ηλεκτρικά στόρια, σύστημα συναγερμού κλπ.

Ένα κελάρι και δύο κλειστοί χώροι στάθμευσης (επιπλέον της τιμής) συμπληρώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Αυτό το όμορφο διαμέρισμα 5 δωματίων συνδυάζει ποιότητα και ευεξία, οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε μια επίσκεψη

Χώροι

Δωμάτια5
Τουαλέτες1
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση139 m²
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Γενεύη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Γυμνάσιο
Δημόσιες συγκοινωνίες
Δημοτικό σχολείο
Καταστήματα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2010