3480 Boul. St-Elzear O. #703 Λαβάλ (Chomedey) (Laval)

Λαβάλ, 3480 Boul. St-Elzear O. #703
Διαμέρισμα • 7 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 1 μπάν. • 84 m² • 7ο όροφος • αναφ: 21975368
1.603 €

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου με κλειστό γραφείο, αυτό το διαμέρισμα μπορεί επίσης να καλύψει τις ανάγκες ενός υπνοδωματίου 2 υπνοδωματίων ή το 2ο υπνοδωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει ένα νεογέννητο. Εργασία στο σπίτι, νέοι γονείς, μονογονεϊκές οικογένειες, αυτή η μονάδα είναι πολύ ευέλικτη! Με σχεδόν 900 τετραγωνικά πόδια χώρου διαβίωσης, ταιριάζει απόλυτα. Μεγάλη, λειτουργική κουζίνα με κεντρική νησίδα. Πλήρως εξοπλισμένο με ολοκαίνουργιες συσκευές, θα νιώσετε γρήγορα σαν στο σπίτι σας.

Δυνατότητα βελτιστοποίησης της τιμής για συζήτηση.

Διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, το 2ο από τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Προσφέρεται με εσωτερικό χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Ημι-επιπλωμένο, συμπεριλαμβανομένων συσκευών κουζίνας, πλυντηρίων ρούχων, φωτιστικών και περιποιήσεων παραθύρων.

Το έργο της Αγοράς βρίσκεται στην τελική του φάση! Με γεμάτους κοινόχρηστους χώρους, δεν θα έχετε χρόνο να βαρεθείτε! Μπιλιάρδο, αίθουσα γυμναστικής, εσωτερική πισίνα, σπα και σάουνα, αίθουσες συνεδριάσεων - είναι όλα στα χέρια σας.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Marché 440, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε τις γαστρονομικές σας επιθυμίες: Mamie Clafoutis, Le Gourmeyeur, La Poissonnerie du Marché, το SAQ, Saucisserie William J. Walter και πολλά άλλα!

Με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους αυτοκινητόδρομους 440, 15 και boul. Chomedey, είστε μόλις λίγα λεπτά από το Centropolis και το Carrefour Laval. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά αυτής της μονάδας:

-ανοιχτή ιδέα-προσεκτικά επιλεγμένα φινιρίσματα-ποιοτικά κατασκευασμένα δάπεδα-9 οροφές από σκυρόδεμα που εκτίθενται στα πόδια-πάγκοι χαλαζία με μεσημεριανό γεύμα, counter-chic μαύρα εξαρτήματα-κεντρικός κλιματισμός-κεντρικός εναλλάκτης αέρα-ποιοτικά παράθυρα αλουμινίου-μεγάλο γυάλινο ντους με ντους ψιλής βροχής-νιπτήρας μπάνιου με άφθονο αποθηκευτικό χώρο-μεγάλο δωμάτιο-ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο-και πολλά άλλα

Όροι ενοικίασης:

-Δεν επιτρέπονται κατοικίδια.-Πιστωτικός έλεγχος από τον ιδιοκτήτη. Η αναφορά πρέπει να είναι πλήρως ικανοποιητική για τον ιδιοκτήτη.-Απαιτείται απόδειξη μισθού.-Απαγορεύεται το κάπνισμα καπνού ή κάνναβης, ή ακόμα και το άτμισμα.-Δεν απαιτείται AirBnb ή υπενοικίαση.-Απαιτείται ασφάλιση αστικής ευθύνης 2 εκατομμυρίων.-Τα έξοδα μετακόμισης και μετακόμισης είναι ευθύνη του ενοικιαστή (όπου ισχύει), συμπεριλαμβανομένων των πάγιων εξόδων και της εγγύησης.-Ο ενοικιαστής πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς συγκυριαρχίας. Οποιαδήποτε παράβαση έχει ως αποτέλεσμα ζημιά ή/και έξοδα θα επιβαρύνει τον ενοικιαστή.-Το πρώτο μίσθωμα θα εξαργυρώνεται με την υπογραφή της μίσθωσης με επιταγή ή τραπεζικό έμβασμα στο όνομα του ιδιοκτήτη.-Πληρωμή ενοικίου με τραπεζικό έμβασμα.

Περιλαμβάνονται: Συσκευές: ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων. Πλυντήριο και στεγνωτήριο. Καλύμματα παραθύρων. Φωτιστικά.

Εξαιρούνται: Ηλεκτρικό ρεύμα, καλώδιο και διαδίκτυο. Μικροκύματα.

Χώροι

Δωμάτια7
Όροφοι16
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση84 m²

3480 Boul. St-Elzear O. #703, Λαβάλ

τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2024