Καλώς ήρθατε στο γραφικό Bassano del Grappa - ένας παράδεισος για αλεξίπτωτο πλαγιάς και όσους θέλουν να γίνουν ένα!

10 Via Chiesa di Rubbio
Κατοικία με διαμερίσματα • 600 m²
350.000 €

Καλώς ήρθατε στο γραφικό Bassano del Grappa - ένας παράδεισος για αλεξίπτωτο πλαγιάς και όσους θέλουν να γίνουν ένα!

Αυτό το γοητευτικό κτίριο διαμερισμάτων με 7 διαμερίσματα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στη ζωντανή ζωή αυτής της περιζήτητης περιοχής. Το Bassano del Grappa είναι αναμφίβολα το hotspot για αλεξίπτωτο πλαγιάς στις νότιες Άλπεις. Εδώ μπορείτε να πετάξετε για ώρες, ενώ αλλού στις Άλπεις οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Ακόμη και ο φοβερός βόρειος εχθρός σπάνια έχει επιρροή εδώ. Εκτός από τη συναρπαστική εμπειρία πτήσης, η εξαιρετική κουζίνα και το γραφικό περιβάλλον προσελκύουν επίσης επισκέπτες.

10 χιλιόμετρα μακριά από το Asiago, μια πόλη στη βόρεια Ιταλία, είναι γνωστή για το πολεμικό νεκροταφείο και το διάσημο τυρί Asiago. Το νεκροταφείο τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ το τυρί αποτελεί γαστρονομικό αξιοθέατο της περιοχής. Οι τουρίστες έρχονται εδώ για να γνωρίσουν την ιστορία και να δοκιμάσουν τις νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ.


Το ακίνητο εκτείνεται σε μια γενναιόδωρη έκταση 2000 τετραγωνικών μέτρων. Τα 7 διαμερίσματα χωρίζονται σε περίπου 120 τετραγωνικά μέτρα ανά όροφο. Ένα ευρύχωρο γκαράζ με 100 τετραγωνικά μέτρα χώρου μπορεί να φιλοξενήσει 5 αυτοκίνητα, συνολικά περίπου 600 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ένα επιπλέον κτίριο αποθήκευσης με 50 τετραγωνικά μέτρα προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η θέρμανση παρέχεται με φυσικό αέριο, με κάθε διαμέρισμα να έχει το δικό του λέβητα φυσικού αερίου (Metan). Επιπλέον, διατίθεται δεξαμενή υγραερίου 6000 λίτρων, η οποία σας προσφέρει ευέλικτες επιλογές θέρμανσης.

Το σπίτι εκτιμήθηκε το 2021 και προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής 700.000 ευρώ.

Ζήστε τα καλύτερα του Bassano del Grappa και εξασφαλίστε αυτό το μοναδικό ακίνητο για το όνειρό σας να πετάξετε και τον ιταλικό τρόπο ζωής.
 

Χώροι

Όροφοι4
Διαμερίσματα7
Εσωτερικά γκαράζ5

Επιφάνειες

Διαβίωση600 m²
Αγροτεμάχιο2000 m²
Γκαράζ
Κήπος
Μπάρμπεκιου
Χώρος στάθμευσης

10 Via Chiesa di Rubbio, Rubbio

τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1960
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα