Όμορφο διώροφο διαμέρισμα 6,5 δωματίων με διπλό γκαράζ

La Chaux-de-Fonds, Rue Numa-Droz
Μεζονέτα • 6.5 δωμάτιο/α • 205 m² • αναφ: 5e4b8689-f65a-11ee-afda-0a4bde28e6f6
596.419 €
Εξερευνήστε αυτή την κομψή και φωτεινή μεζονέτα που βρίσκεται στον 4ο όροφο και διαθέτει 6,5 δωμάτια που εκτείνονται σε έκταση 205μ². Λειτουργικά σχεδιασμένο, απολαμβάνει άφθονο φυσικό φως, ιδανικό για οικογενειακό περιβάλλον. Ανεγέρθηκε το 1905, το κτίριο που στεγάζει αυτή τη μεζονέτα συνδυάζει τη νεωτερικότητα και την ευκολία με τη φινέτσα, εμπλουτισμένο με καλά υλικά φινιρίσματος. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει παράθυρα με τριπλά τζάμια που παρέχουν θερμομόνωση πρώτης κατηγορίας, ανακαινισμένα το 2018, καθώς και τηλεθέρμανση με διανομή καλοριφέρ.

Το κάτω επίπεδο στεγάζει ένα χολ εισόδου, ένα υπνοδωμάτιο, την κύρια σουίτα που περιλαμβάνει μπάνιο και γκαρνταρόμπα, ένα γραφείο, ένα δωμάτιο πλυντηρίων εξοπλισμένο με στήλη πλυσίματος και ένα ντους με τουαλέτα και ντους.

Το επάνω επίπεδο διαθέτει μεγάλη κουζίνα, εγκατεστημένη το 2013 και πλήρως εξοπλισμένη, η οποία βγάζει σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι. Περιλαμβάνει επίσης δύο υπνοδωμάτια, χώρο παιχνιδιών, τουαλέτα επισκεπτών και δύο αποθηκευτικούς χώρους.

Για στάθμευση, διατίθεται θέση σε διπλό γκαράζ με επιπλέον χρέωση 40.000 CHF. Επιπλέον, υπάρχει ιδιωτική αποθήκη 45 m², ιδιωτικό κελάρι, πλυσταριό και κοινόχρηστο δωμάτιο ποδηλάτων.

Τα τεχνικά δεδομένα και οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο δεν είναι συμβατικά

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα αγγλικά.

Falls Sie weitere Informationen benötigen, können Sie uns auch gerne auf Deutsch kontaktieren.

Χώροι

Δωμάτια6.5

Επιφάνειες

Διαβίωση205 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ

Rue Numa-Droz, La Chaux-de-Fonds

τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής1905
Έτος ανακαίνισης2013