Σπίτι προς αγορά σε Municipality of Mataró, Ισπανία

Municipality of Mataró
Βίλα • 6 δωμάτιο/α • 6 κρεβ. • 4 μπάν. • 786 m² • αναφ: 5801037/7510
1.120.000 €
Πολυτελής κατοικία με πανοραμική θέα στο Ματαρό

Το Home Penthouse παρουσιάζει αυτό το εντυπωσιακό σπίτι που βρίσκεται στην αριστοκρατική κατοικημένη περιοχή Les Sureres του Mataró, προσφέροντας μια ζωή πολυτέλειας και άνεσης σε ένα εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον.

Χτισμένο σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 1.485 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το ακίνητο προσφέρει συνολικά 786 τετραγωνικά μέτρα άψογα κατανεμημένα για να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Κατά την είσοδό σας στο ισόγειο, θα σας υποδεχτεί ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι που ανοίγει σε ένα μπαλκόνι-βεράντα σε σχήμα L, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα στον κήπο, την πισίνα και τη θάλασσα. Επίσης σε αυτόν τον όροφο, θα βρείτε μια κύρια σουίτα υπνοδωματίου με δικό της μπάνιο και γκαρνταρόμπα, προσφέροντας ένα ιδιωτικό και πολυτελές καταφύγιο.

Στον πρώτο όροφο, μια μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ανοίγει σε μια άλλη βεράντα με μπαλκόνι σε σχήμα L με πανοραμική θέα στον κήπο, την πισίνα και τη θάλασσα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα πλήρες μπάνιο με τζακούζι, παρέχοντας επιπλέον χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι en suite με δικό του μπάνιο, ένα επιπλέον μπάνιο με ντους, αποθήκη και πλυσταριό. Από εδώ, υπάρχει πρόσβαση σε βεράντα με θέα στον μεγάλο κήπο με πισίνα, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για να απολαύσετε την ύπαιθρο και το μεσογειακό κλίμα

Εξωτερικά, εκτός από τον κήπο και την πισίνα, θα βρείτε ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα κτίριο με εσωτερικό τζακούζι και σάουνα, προσφέροντας μια ιδιωτική εμπειρία σπα.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα άλλο κτίριο που στεγάζει ένα μεγάλο γκαράζ χωρητικότητας 9-10 αυτοκινήτων, γυμναστήριο, σαλόνι με μπάρμπεκιου, αίθουσα μπιλιάρδου, αίθουσα κινηματογράφου και δίκλινο ξενώνα, διασφαλίζοντας ότι φροντίζεται κάθε λεπτομέρεια του τρόπου ζωής σας.

Με νότιο προσανατολισμό και θέα στην πόλη Mataró και τη θάλασσα, αυτό το σπίτι προσφέρει μια προνομιακή τοποθεσία για να απολαύσετε ηρεμία και πολυτέλεια μόλις λίγα λεπτά μακριά από όλες τις ανέσεις της πόλης.

Το Mataró, πρωτεύουσα του Maresme, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπορικών, υγειονομικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών υπηρεσιών, καθώς και όμορφες παραλίες και βουνά που σας προσκαλούν να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στη φύση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το σπίτι τον δικό σας παράδεισο στο Mataró!

Η τιμή δεν περιλαμβάνει φόρους και έξοδα. Στην περίπτωση μεταχειρισμένων ακινήτων το ITP πρέπει να προστεθεί στην τιμή αγοράς, στην περίπτωση νεόδμητων ακινήτων ο ΦΠΑ και ο AJD και στις δύο περιπτώσεις τα συμβολαιογραφικά και ληξιαρχικά τέλη.
Η τιμή της προσφοράς μπορεί να τροποποιηθεί ή να ακυρωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι απλώς ενδεικτικά.

Χώροι

Δωμάτια6
Υπνοδωμάτια6
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση786 m²
Αγροτεμάχιο1485 m²
Αυλή
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Σάουνα

Municipality of Mataró

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
Θέα πανοραμική στο πόλη
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα