Διαμέρισμα προς πώληση, Sheffield City Centre Flats, Σέφιλντ, Ηνωμένο Βασίλειο

Σέφιλντ
Νέο διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 450 m² • Τελευταίος όροφος
187.305 €

S1 Επενδυτικά Διαμερίσματα, A681

 

Για επενδυτικούς σκοπούς ή ιδιοκατοίκηση – απαιτείται ελάχιστη προκαταβολή 50%

 

Μια ολοκαίνουργια ανάπτυξη στην καρδιά της πιο κεντρικής περιοχής (S1) του Σέφιλντ, αυτή η σειρά από πολυτελή στούντιο, διαμερίσματα 1 και 2 υπνοδωματίων παρουσιάζει μια ευκαιρία να επενδύσετε σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Διαθέσιμο από μόλις £ 140,000 και προσφέροντας τις υψηλότερες αποδόσεις ενοικίασης στην πόλη, κάθε ακίνητο είναι υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού, μεγιστοποιώντας τα κέρδη από ενοίκια καθώς και τη ζήτηση ενοικιαστών.

 

Τα διαμερίσματα εντός της ανάπτυξης είναι εγκεκριμένα για βραχυχρόνια μίσθωση.

 

Συμπληρώνοντας το παγκόσμιας κλάσης εσωτερικό φινίρισμα κάθε διαμερίσματος είναι αρκετοί ξεχωριστοί κοινόχρηστοι χώροι που ενισχύουν την οικιστική εμπειρία και ενισχύουν την αξία κάθε επένδυσης αγοράς προς ενοικίαση. Ένας ήσυχος χώρος εργασίας και μια ιδιωτική αίθουσα συσκέψεων παρέχουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για επαγγελματίες που εργάζονται στο σπίτι, ενώ ένα χαλαρωτικό σαλόνι και αίθουσα παιχνιδιών δίνουν στους ενοικιαστές το χώρο να χαλαρώσουν μέσα στην άνεση του κτιρίου.

 

Βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική εμπορική περιοχή του Σέφιλντ, το Sheaf Valley Quarter και δύο κύρια πανεπιστήμια, αυτά τα premium διαμερίσματα θα δημιουργήσουν 7% καθαρές αποδόσεις ενοικίασης σε μια περιοχή με πρόβλεψη αύξησης κεφαλαίου 11,7% έως το 2027.

 

Στην καρδιά μιας από τις πιο πράσινες πόλεις της Ευρώπης, η ανάπτυξη αυτή τροφοδοτείται από διάφορες ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες που εξασφαλίζουν χαμηλή χρέωση υπηρεσιών για τους επενδυτές και επιτρέπουν σε κάθε μονάδα να πληροί τις τελευταίες απαιτήσεις EPC της κυβέρνησης. Αυτό τοποθετεί αυτά τα premium διαμερίσματα μεταξύ των πιο ευέλικτων και ανθεκτικών στο μέλλον επενδυτικών ακινήτων στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου!

 

Αν και αυτή είναι μια καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία, καλωσορίζουμε επίσης τους ιδιοκτήτες να αγοράσουν μονάδες σε αυτήν την ανάπτυξη.

 

 

Για να λάβετε δωρεάν κατόψεις, εικονική περιήγηση και διαθεσιμότητα, καλέστε ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα πακέτο πληροφοριών

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε να συζητήσετε αυτή την επένδυση σε ακίνητα ή άλλες ευκαιρίες αγοράς προς ενοικίαση. Η RWinvest είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουμε συνδεθεί με περισσότερους από 100.000 προηγούμενους επενδυτές και έχουμε εξασφαλίσει επενδυτικές συμφωνίες υψηλής απόδοσης με εγγυημένες αποδόσεις για τους πελάτες μας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

 

Επισκόπηση Επενδύσεων

 

Καλέστε τώρα για να λάβετε ένα ενημερωτικό πακέτο

Επενδύσεις κάτω από την αγοραία αξία

65% πωλήθηκε

Νεόδμητα Οικιστικά Διαμερίσματα

11,7% Πρόβλεψη Αύξησης Κεφαλαίου

S1 Σέφιλντ Σίτι Σέφιλντ

Ελάχιστο εισόδημα από ενοίκια από £ 2,757

7% Απόδοση Ενοικίασης

Τιμές από £140,000

 

 

 

Γιατί να επενδύσετε στο Σέφιλντ;

 

Με τιμές ακινήτων που βρίσκονται κάτω από τον εθνικό μέσο όρο και μερικές από τις ισχυρότερες αποδόσεις ενοικίασης στη χώρα, το Σέφιλντ αυξάνεται σταθερά ως περιοχή προσοδοφόρων επενδύσεων αγοράς προς ενοικίαση.

 

Το σπίτι δύο κορυφαίων πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου και μια πόλη με αυξανόμενο ποσοστό απασχόλησης, οι ευκαιρίες για φοιτητές και νέους επαγγελματίες αυξάνονται σταθερά στο Σέφιλντ, ιδιαίτερα στην προηγμένη κατασκευή και δημιουργική τεχνολογία.

 

Αυτό περιλαμβάνει την αεροδιαστημική μηχανική, την τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης και την πυρηνική ενέργεια μεταξύ άλλων τομέων που θα προσελκύσουν μια ευρεία βάση ενοικιαστών πρόθυμων να εργαστούν για παγκοσμίου φήμης εταιρείες όπως η Rolls Royce, η Boeing και η McClaren, καθεμία από τις οποίες έχει βάσεις στο Σέφιλντ.

 

Εκτός από το φάσμα των συνεχιζόμενων έργων ανάπλασης που φέρνουν επί του παρόντος περίπου 2,5 δισεκατομμύρια λίρες επενδύσεων στην πόλη, αυτό συμβάλλει στις ισχυρές μέσες αποδόσεις ενοικίασης 7% που παράγονται επί του παρόντος από ακίνητα αγοράς προς ενοικίαση στο Σέφιλντ. Επιπλέον, ο προβλεπόμενος ρυθμός αύξησης κεφαλαίου κατά 11,7% μέσα στα επόμενα χρόνια, υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μία από τις πιο ανερχόμενες αγορές ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας σήμερα ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα ενημερωτικό πακέτο

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση450 m²
Αγροτεμάχιο700 m²
24ωρος θυρωρός
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κήπος
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Πορτιέρης
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Σέφιλντ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα