Διαμέρισμα προς πώληση, Poet's Place, Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο

Λίβερπουλ, Great Homer Street
Νέο διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 450 m² • 7ο όροφος
146.445 €

L5 Πλήρως διαχειριζόμενα διαμερίσματα, A726

Για επενδυτικούς σκοπούς ή ιδιοκατοίκηση – απαιτείται προκαταβολή 50%

 

Το Poet's Place είναι η νεότερη προσθήκη στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της πόλης του Λίβερπουλ. Μια επιλογή από πλήρως ολοκληρωμένους εκπληκτικούς χώρους διαμερισμάτων ενός και δύο υπνοδωματίων στο Μανχάταν που διατίθενται για διπλή οικιστική και φοιτητική χρήση παρέχουν ποιοτικές επενδυτικές ευκαιρίες σε αυτή την πρωτοποριακή ανάπτυξη από μόλις £ 89,995.

 

Αυτά τα διαμερίσματα είναι πλήρως μισθωμένα λόγω της μεγάλης ζήτησης για κατοικίες και φοιτητικά ακίνητα στην περιοχή. Λιγότερο από 10 λεπτά μακριά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Λίβερπουλ και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πολυσύχναστη επιχειρηματική περιοχή της πόλης, το Poet's Place βρίσκεται σε ένα hotspot αγοράς προς ενοικίαση. Εξίσου ιδανικό ως επένδυση σε φοιτητικά ακίνητα, απέχει επίσης μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη John Moores του Λίβερπουλ και το Knowledge Quarter της πόλης ύψους 2 δισεκατομμυρίων λιρών.

 

Αν και αυτή είναι μια καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία, καλωσορίζουμε επίσης τους ιδιοκτήτες να αγοράσουν μονάδες σε αυτήν την ανάπτυξη.

 

Για να λάβετε δωρεάν κατόψεις, εικονική περιήγηση και διαθεσιμότητα, καλέστε ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα πακέτο πληροφοριών

 

Επισκόπηση Επενδύσεων

 

Κεντρική τοποθεσία στο Λίβερπουλ - £150 εκατομμύρια 'Great Homer Street'

Ολοκληρωμένο και μισθωμένο

Αποκλειστική υπηρεσία Concierge

Έμπειρη Αναπτυξιακή Εταιρεία

Τιμές από £89,995

Ξεκινήστε να κερδίζετε αμέσως

8% Επιστροφή ενοικίου

Ελάχιστο εισόδημα από ενοίκια από £ 5,596

 

Λίβερπουλ Αγορά για ενοικίαση επένδυσης

 

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έργα ανάπλασης αξίας 14 δισεκατομμυρίων λιρών και ψηφίστηκε ως η καλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου για τις αποδόσεις ενοικίασης δύο συνεχόμενα χρόνια, το Λίβερπουλ προσφέρει στους επενδυτές ακινήτων μερικές από τις υψηλότερες αποδόσεις ενοικίασης και υπεραξίας κεφαλαίου στη χώρα. Το Λίβερπουλ είναι πλέον ένας μαγνήτης τόσο για τους διεθνείς όσο και για τους επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου που συνειδητοποιούν τις δυνατότητες αυτής της προσοδοφόρας πόλης που προσφέρει χαμηλές τιμές ακινήτων μαζί με εξαιρετικές επενδυτικές προοπτικές.

 

Στον ίδιο δρόμο με το πρόγραμμα ανάπλασης Project Jennifer και μόλις 950 μέτρα από το Knowledge Quarter, τα διαμερίσματα Poet's Place βρίσκονται σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία στο Λίβερπουλ. Οι επενδυτές ακινήτων πίσω από το masterplan του Project Jennifer, St Mowden, είναι ειδικευμένοι στην αναγέννηση περιοχών για να γίνουν βιώσιμοι, ποιοτικοί προορισμοί για να ζήσουν, να εργαστούν και να επενδύσουν. Το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας, ένα τεράστιο σούπερ μάρκετ, 80.000 τετραγωνικά πόδια λιανικών ανέσεων, επιπλέον χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και ένα νέο κέντρο υγείας. Χωρίς να ξεχνάμε τις βελτιώσεις στις τοπικές οδικές και πεζοδρομημένες κατασκευές.

 

Εν τω μεταξύ, πανεπιστήμια παγκόσμιας κατάταξης, πολιτιστικά hotspots όπως θέατρα και γκαλερί και κόμβοι έρευνας και ανάπτυξης είναι διάσπαρτα γύρω από το τρίμηνο γνώσης ύψους 2 δισεκατομμυρίων λιρών. Εκπαιδεύοντας 70.000 φοιτητές και δημιουργώντας 14.000 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης για επαγγελματίες στην περιοχή, το Knowledge Quarter είναι ένα φανταστικό masterplan αναγέννησης που είχε ήδη παγκόσμιο αντίκτυπο στους τομείς της επιστήμης, της υγείας και της τεχνολογίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας σήμερα ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα ενημερωτικό πακέτο

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση450 m²
Αγροτεμάχιο700 m²
24ωρος θυρωρός
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Αυλή
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κήπος
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Great Homer Street, Λίβερπουλ

τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα