Apartment for sale, Snow Hill Wharf, Μπέρμιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπέρμινχαμ, Shadwell Street
Νέο διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 600 m² • 1ο όροφος
152.309 €

Μπέρμιγχαμ Αγορά προς ενοικίαση επένδυση, A861

Για επενδυτικούς σκοπούς ή ιδιοκατοίκηση – απαιτείται ελάχιστη προκαταβολή 15%

 

Αυτή η επένδυση Birmingham Buy to Let προσφέρει διαμερίσματα 1, 2 και 3 υπνοδωματίων προς πώληση από £ 180,000 με 5% ακαθάριστες προβλεπόμενες αποδόσεις ενοικίασης. Κερδίστε £ 11.450 σε ετήσιο εισόδημα από ενοίκια και εξασφαλίστε το διαμέρισμα με μόλις £ 34.500 λόγω της αποκλειστικής χαμηλής κατάθεσης μετρητών που διαπραγματεύτηκαν.

 

Αυτά τα απίστευτα διαμερίσματα κατοικιών με θέα στο κέντρο της πόλης του Μπέρμιγχαμ και το κανάλι βρίσκονται σε ένα ευρύτερο συγκρότημα ανάπτυξης πολλαπλών κτιρίων με μια σειρά από εγκαταστάσεις. Υπάρχει γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, κινηματογράφος, σαλόνι κατοίκων, κήποι και φροντίδα θυρωρείου όλο το εικοσιτετράωρο!

 

Αυτό το ακίνητο αποτελείται από έναν κομψό ενιαίο χώρο καθιστικού με ιδιωτικό μπαλκόνι που προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη, ιδανικό για τον αυξανόμενο νεαρό επαγγελματικό πληθυσμό του Μπέρμιγχαμ με το σταθμό New Street μόλις 16 λεπτά με τα πόδια.

 

Για να λάβετε δωρεάν κατόψεις, εικονική περιήγηση και διαθεσιμότητα, καλέστε ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα πακέτο πληροφοριών

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε να συζητήσετε αυτή την επένδυση σε ακίνητα ή άλλες ευκαιρίες αγοράς προς ενοικίαση. Η RWinvest είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουμε συνδεθεί με περισσότερους από 100.000 προηγούμενους επενδυτές και έχουμε εξασφαλίσει επενδυτικές συμφωνίες υψηλής απόδοσης με εγγυημένες αποδόσεις για τους πελάτες μας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

 

Αν και αυτή είναι μια καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία, καλωσορίζουμε επίσης τους ιδιοκτήτες να αγοράσουν μονάδες σε αυτήν την ανάπτυξη.

 

Επισκόπηση Επενδύσεων

 

Σαλόνι κατοίκων

Χαρακτηριστικό Podium Garden

Έμπειρη Εταιρεία Διαχείρισης Ενοικιάσεων

Πάνω από 21% αύξηση τιμών έως το 2024

£ 34,500 μετρητά που απαιτούνται

Ελάχιστο εισόδημα από ενοίκια από £ 11,499

5% Επιστροφή Ενοικίασης

Τιμές από £ 180,000

 

Γιατί να επενδύσετε στο Μπέρμιγχαμ;

 

Το Μπέρμιγχαμ είναι ένα από τα πιο προσοδοφόρα μέρη για επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Λονδίνο και έχει έναν ταχέως αυξανόμενο πληθυσμό που αποτελείται κυρίως από πτυχιούχους και νέους επαγγελματίες. Ο πληθυσμός αναμένεται να φτάσει τα 1,24 εκατομμύρια μέχρι το 2030, δημιουργώντας τεράστια ζήτηση για κατοικίες υψηλών προδιαγραφών κοντά στα βασικά ορόσημα και τις συγκοινωνιακές συνδέσεις της πόλης.

 

Από το εμπορικό κέντρο The Bullring και την εμπορική περιοχή Colmore έως το Gun Quarter και το Jewellery Quarter, πολλές περιοχές στο Μπέρμιγχαμ υφίστανται επί του παρόντος σημαντικές επενδύσεις και ανάπλαση. Υπάρχει ένα δυναμικό Masterplan για το κέντρο της πόλης για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος μικτής χρήσης για τους νέους που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προβλέπεται αύξηση των τιμών άνω του 21% έως το 2024.

 

Οι επενδυτές που επενδύουν τώρα μπορούν να προσβλέπουν σε αύξηση της ζήτησης για το διαμέρισμά τους, αύξηση των ενοικίων και σταθερή αύξηση των τιμών δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες αύξησης κεφαλαίου τα επόμενα χρόνια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας σήμερα ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα ενημερωτικό πακέτο

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση600 m²
Αγροτεμάχιο1050 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Γυμναστήριο
Κήπος
Μπαλκόνι
Σάουνα
Σάουνα

Shadwell Street, Μπέρμινχαμ

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα