Διαμέρισμα προς πώληση, M3 Hands off Investment, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Μάντσεστερ, Castle Street
Νέο διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 450 m² • 6ο όροφος
186.040 €

M3 Χέρια μακριά από την επένδυση, A366

 

Μόνο για επενδυτικούς σκοπούς - απαιτείται προκαταβολή 50%

 

Ακριβώς δίπλα στους σταθμούς τρένων και τραμ του Deansgate βρίσκεται αυτή η νέα επενδυτική ευκαιρία με φοιτητικά στούντιο διαμερίσματα από £ 120,000. Προσφέροντας 6% αποδόσεις ενοικίασης στο κέντρο της πόλης, η περιοχή Deansgate το καθιστά ένα από τα πιο καυτά επενδυτικά ακίνητα στην αγορά αυτή τη στιγμή!

 

Από την έναρξη ενός προπτυχιακού έως την ολοκλήρωση ενός διδακτορικού, κάθε στούντιο έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί φοιτητές όλων των επιπέδων και σταδίων στο ακαδημαϊκό τους ταξίδι. Υπάρχουν επίσης αρκετοί κοινόχρηστοι χώροι που δημιουργούν ένα μοναδικό κοινωνικό και συνεργατικό φοιτητικό περιβάλλον.

 

Τα διαμερίσματα προσφέρουν επίσης υπέροχη θέα στην πόλη, ειδικά από τον τελευταίο όροφο με θέα που εκτείνεται σε όλες τις αποβάθρες Salford και το Trafford. Απέχει μόλις 4 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 20 λεπτά με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και 12 λεπτά με τα πόδια από το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

 

 

Για να λάβετε δωρεάν κατόψεις, εικονική περιήγηση ή διαθεσιμότητα, καλέστε ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα ενημερωτικό πακέτο

 

Επισκόπηση Επενδύσεων

 

6% Επιστροφή Ενοικίασης

Δείτε το Info Pack σήμερα

Νεόδμητη Ανάπτυξη

Πολυτελή Στούντιο Διαμερίσματα

Hot Deansgate τοποθεσία κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό

Τιμές από £120,000

Ελάχιστο εισόδημα από ενοίκια από £ 10,679

 

 

Γιατί να επενδύσετε σε ακίνητα στο Μάντσεστερ;

 

Το Μάντσεστερ τσεκάρει όλα τα κουτάκια όταν πρόκειται για επενδύσεις σε ακίνητα με ανταγωνιστικές τιμές, υψηλές αποδόσεις ενοικίων και ασυναγώνιστες προβλέψεις αύξησης κεφαλαίου. Οι φοιτητικές επενδύσεις στην πόλη είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρες λόγω του μεγάλου πληθυσμού φοιτητών του Μάντσεστερ, που τώρα ανέρχεται σε πάνω από 96.000.

 

Είναι σημαντικό ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών είναι διεθνείς φοιτητές, που αναζητούν καταλύματα ενοικίασης υψηλών προδιαγραφών. Αυτή η συνεχής ζήτηση για φοιτητικά ακίνητα παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές για τους επενδυτές που μπορούν να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές τώρα, πριν από τη σημαντική αύξηση των τιμών που αναμένεται τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Το Μάντσεστερ έχει εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης, συναρπαστική νυχτερινή ζωή και μια φιλόξενη κουλτούρα που προσελκύει τόσο φοιτητές όσο και επαγγελματίες στην πόλη. Η περιοχή του Deansgate είναι ιδιαίτερα ελκυστική λόγω της βολικής τοποθεσίας της κοντά στα κύρια πανεπιστήμια της πόλης και της εγγύτητάς της σε μια ποικιλία από δημοφιλή μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας σήμερα ή εγγραφείτε παρακάτω για πληροφορίες

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση450 m²
Αγροτεμάχιο700 m²
24ωρος θυρωρός
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Αυλή
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κήπος
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Σάουνα
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Castle Street, Μάντσεστερ

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2022
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα