Groundfloor apartment with huge terrace at the Las Colinas Golf & Country Club for sale!

Οριουέλα, 2 Av. de las Colinas
Νέο διαμέρισμα • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 145 m² • Ισόγειο
795.000 €

Φωλιασμένο κατά μήκος της εκπληκτικής ισπανικής ακτής της Μεσογείου, νότια του Αλικάντε, βρίσκεται το Las Colinas Golf & Country Club - ένα καταφύγιο φυσικής ομορφιάς και αποκλειστικής διαβίωσης. Εδώ, περισσότερα από 200.000 τετραγωνικά μέτρα παρθένου φυσικού τοπίου συνδυάζονται άψογα με προσεκτικά κατασκευασμένα σπίτια, προσφέροντας στους κατοίκους μια γαλήνια απόδραση από τη φασαρία της καθημερινής ζωής.
Το Las Colinas Golf &; Country Club είναι κάτι περισσότερο από μια κατοικημένη κοινότητα. είναι ένας προορισμός τρόπου ζωής που ενσωματώνει την ουσία της μεσογειακής ζωής. Ευλογημένο με ένα ευχάριστο κλίμα, εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και κορυφαίες ανέσεις, το θέρετρο έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία, όπως το "Leading Villa Resort στην Ισπανία και την Ευρώπη" από τα αξιότιμα World Travel Awards.
Στην καρδιά του Las Colinas βρίσκεται το γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος - ένα εξαιρετικό αριστούργημα που έχει διεκδικήσει τον τίτλο του "Καλύτερου γηπέδου γκολφ στην Ισπανία" πέντε φορές στα World Golf Awards. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα 100 κορυφαία γήπεδα γκολφ της Ευρώπης από το περιοδικό Golf World, προσφέρει στους λάτρεις μια απαράμιλλη εμπειρία γκολφ μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Νέες κατοικίες δημιουργούνται εδώ, εναρμονισμένες αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και προσφέροντας στους κατοίκους την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα, την ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Εδώ, η ζωή αποκτά νέο νόημα – ένα μείγμα ηρεμίας, εκλέπτυνσης και οι χαρές της μεσογειακής ζωής σας περιμένουν.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση145 m²
Ταράτσα119 m²
Κήπος317 m²
Διαδίκτυο
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα

2 Av. de las Colinas, Οριουέλα

τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2024
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα