Πολυτελή διαμερίσματα με ιδιωτική πισίνα - DAMAC Al Safa One Dubai

Al Safa 2
Διαμέρισμα • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 4 μπάν. • 220 m² • 20ο όροφος • αναφ: DXB-00086-35989
1.777.894 €
Κομψά διαμερίσματα με ιδιωτική πισίνα στο DAMAC Al Safa One στο Ντουμπάι

Το DAMAC Al Safa One βρίσκεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή Safa Park. Το έργο προσφέρει θέα στον επιχειρηματικό κόλπο, το κέντρο της πόλης, την παραλία Jumeirah και το κανάλι του Ντουμπάι. Το έργο έχει μοντέρνο σχεδιασμό όπως κανένα άλλο. Το Safa One Compound παρέχει μια ζωντανή και άνετη ατμόσφαιρα για τους κατοίκους του.

Τα διαμερίσματα προς πώληση στο Ντουμπάι βρίσκονται σε ένα νέο ξεχωριστό έργο. Οι πύργοι είναι εμπνευσμένοι από την παγκοσμίου φήμης σουηδική μάρκα κοσμημάτων Grisogono. Βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά και ψυχαγωγικά κέντρα της πόλης. Τα διαμερίσματα απέχουν 7 λεπτά οδικώς από το Burj Khalifa, 12 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και 16 λεπτά από το The Palm.

Το DAMAC Al Safa One διαθέτει σχέδια υψηλής ποιότητας. Προσφέρουν επίσης διάφορες ανέσεις. Αυτά περιλαμβάνουν πισίνα υπερχείλισης, γυμναστήριο, σπα, παιδική χαρά, τροπικό δάσος, κλαμπ, υπηρεσίες ασφαλείας και εστιατόρια με βραβευμένους σεφ. Αυτά τα τμήματα θα παρέχουν απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών στους κατοίκους. Το τμήμα εισόδου βρίσκεται στον τρίτο όροφο και στεγάζει το λόμπι.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, τοπικά δέντρα στα μπαλκόνια και μαρμάρινα δάπεδα με θέμα το Grisogono.

Το DAMAC Al Safa One προσφέρει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για έναν διάσημο τρόπο ζωής στο Ντουμπάι. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε κοντινά εμπορικά κέντρα, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και εγκαταστάσεις αναψυχής.


DXB-00086

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια4
Μπαλκόνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση220 m²
Σύνολο246 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σάουνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο

Ντουμπάι

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο πάρκο
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2026