Σπίτι προς αγορά σε Bigues i Riells, Ισπανία

08415 Bigues i Riells del Fai
Βίλα • 4 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 2 μπάν. • 148 m² • αναφ: 5801044/7510
300.000 €
Καλώς ήρθατε στο Bigues y Riells, ένα γοητευτικό χωριό που βρίσκεται στη γραφική περιοχή Vallès Oriental στην Καταλονία. Αυτό το μέρος προσφέρει ένα ήσυχο και γραφικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από τη φύση και με όμορφη θέα στο βουνό, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και οικογενειακή ευημερία.

Ζώντας σε αυτό το σπίτι είναι μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την ορεινή ζωή σε ένα αγροτικό και γοητευτικό περιβάλλον. Σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία, αυτό το διώροφο ακίνητο προσφέρει συνολικά 148 τετραγωνικά μέτρα χτισμένο σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 485 τετραγωνικών μέτρων.

Το σπίτι διαθέτει μια καλά σχεδιασμένη διαρρύθμιση που παρέχει μια ζεστή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα. Με τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία από αυτά δίκλινα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα επισκεπτών, καθώς και σαλόνι, τραπεζαρία και άλλο ένα σαλόνι με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με όμορφη ανεμπόδιστη θέα.

Επιπλέον, το ακίνητο προσφέρει άνετους και φωτεινούς χώρους διαβίωσης, ιδανικούς για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα εγκατάστασης πισίνας για να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Στο πίσω μέρος, θα βρείτε ένα χώρο μπάρμπεκιου, ιδανικό για υπαίθριες συγκεντρώσεις με την οικογένεια ή τους φίλους. Το κατάλυμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε ανέσεις, όπως στάσεις λεωφορείων, σχολεία και σούπερ μάρκετ.

Σπίτι εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες μειώνοντας το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας σε πρακτικά 0€.

Με κουφώματα αλουμινίου με θάλαμο αέρα, θέρμανση, κλιματισμό κλπ... Σε άριστη κατάσταση, αυτό το σπίτι είναι έτοιμο για να το απολαύσετε από την πρώτη μέρα. Εν ολίγοις, αυτό το γοητευτικό σπίτι στο Bigues i Riells προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, χώρου, φωτεινότητας και υπαίθριας ψυχαγωγίας, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα οικογενειακό σπίτι σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει φόρους και έξοδα. Στην περίπτωση μεταχειρισμένων ακινήτων το ITP πρέπει να προστεθεί στην τιμή αγοράς, στην περίπτωση νεόδμητων ακινήτων το ΦΠΑ και το AJD και στις δύο περιπτώσεις τα συμβολαιογραφικά και ληξιαρχικά τέλη.

Η τιμή της προσφοράς μπορεί να τροποποιηθεί ή να ακυρωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι απλώς ενδεικτικά.

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση148 m²
Αγροτεμάχιο485 m²
Αυλή
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Συναγερμός

Bigues i Riells del Fai

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στο βουνό
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα