Ιστορικό Σπίτι - Διεθνής Σχολικός Τομέας

Cologny
Βίλα • 600 m² • αναφ: 867634
10.754.843 €
Πλήρως ανακαινισμένο αρχοντικό του δέκατου όγδοου αιώνα που προσφέρει γοητεία και διακριτικότητα

Εξαιρετική κατοικία. Μοναδικό ακίνητο που συνδυάζει γοητεία, αυθεντικότητα και ιδιωτικότητα ενώ βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης. Αυτό το υπέροχο ακίνητο είναι μια αγροικία σχεδόν 600m2 που χρονολογείται από το 1711 πλήρως ανακαινισμένο το 2006 και στη συνέχεια το 2015.

Σε ένα προνομιακό περιβάλλον, αυτό το υπέροχο εξαιρετικό ακίνητο έχει ανακαινιστεί με γούστο και υλικά υψηλών προδιαγραφών καθώς και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Το σπίτι αποτελείται από 3 επίπεδα με αυθεντικά παρκέ δάπεδα και πέτρινες σκάλες. Στο ισόγειο, μπορείτε να ανακαλύψετε, μέσω μιας γοητευτικής εισόδου, 2 σαλόνια που ανοίγουν στη βεράντα και τον κήπο, μια μεγάλη κουζίνα με τζάκι και τραπεζαρία, μια μεγάλη τραπεζαρία, μια τουαλέτα επισκεπτών, ένα δωμάτιο πλυντηρίων και ένα όμορφο κελάρι κρασιών.

Στον 1ο όροφο, στην κορυφή της πέτρινης σκάλας, βρίσκονται η κύρια κρεβατοκάμαρα με τζάκι, ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα τζακούζι, ντους με χρωματοθεραπεία και χαμάμ, ένα γυναικείο καμαρίνι, ένα άλλο μεγάλο μπάνιο και ένα παρακείμενο 2ο βεστιάριο. Επίσης σε αυτόν τον όροφο θα βρείτε 3 παιδικά υπνοδωμάτια με μεγάλο μπάνιο.

Στον 2ο όροφο κάτω από τις μαρκίζες, υπάρχει ένα πραγματικό σκηνικό που αποτελείται από 2 όμορφα πολύ φωτεινά υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο με ντους και μεγάλους πέτρινους νιπτήρες, ξεχωριστή τουαλέτα, γκαρνταρόμπα, γραφείο, αίθουσα τηλεόρασης ή γυμναστήριο. Μια σοφίτα ολοκληρώνει αυτόν τον όροφο.

Το κτίριο επωφελείται από ένα όμορφο δασώδες πάρκο σε οικόπεδο 1383m2. Στο τέλος ενός υπέροχου πλακόστρωτου δρόμου, υπάρχει ένας μεγάλος ξύλινος πορτοκαλεώνας καθώς και 3 κλειστά και ασφαλή γκαράζ.

Το ακίνητο είναι ένα σπάνιο αντικείμενο προς πώληση, συνδυάζοντας τη γοητεία του παλιού, την αυθεντικότητα και τον νεωτερισμό των εγκαταστάσεων χάρη σε μια ολική ανακαίνιση. Όπως ένα ιδιωτικό αρχοντικό, αυτό το σπίτι έχει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, τις ανέσεις και τα σχολεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου. Καρολάιν Τσάντον 079 689 79 21

.

Χώροι

Εξωτερικά γκαράζ1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση600 m²
Σύνολο1383 m²

Cologny

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος ανακαίνισης2015