σας προσκαλούμε πολυτελή διαβίωση στην όαση Alanya'a

Kargıcak, Rışvanlı Sokak
Ημιανεξάρτητη κατοικία • 2 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 55 m² • 1ο όροφος
63.000 €

Αποδράστε από τα συνηθισμένα και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας στο εξαιρετικό έργο μας, που βρίσκεται στον απομονωμένο παράδεισο του Kargıcak, Alanya. Απλωμένη σε 32 στρέμματα, αυτή η υπέροχη ανάπτυξη ξεπερνά τα όρια ενός οικιστικού συγκροτήματος, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία τρόπου ζωής που αγκαλιάζεται από τη φύση.

Εκεί που η πολυτέλεια συναντά την άνεση:

Το έργο μας διαθέτει 166 ανεξάρτητες μονάδες, χωρισμένες σε κομψές πολυκατοικίες και αποκλειστικές βίλες. Οι 14 πολυκατοικίες διαθέτουν ευρύχωρους χώρους καθιστικού 250τμ, καθένας από τους οποίους διαθέτει αδιάλειπτη ιδιωτικότητα με ένα γενναιόδωρο 10 μέτρα να τους χωρίζει. Βγείτε στο μπαλκόνι σας και γοητευτείτε από την πανοραμική θέα, που συμπληρώνεται από μια εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης 150 τ.μ. και τζακούζι που βρίσκεται ανάμεσα στα τετράγωνα, ιδανικό για χαλάρωση με εκπληκτική θέα.

Χαλαρώστε στο ιδιωτικό σας καταφύγιο:

Η συλλογή μας από βίλες, που κυμαίνονται από 165 τμ έως 185 τμ, προσφέρει ηρεμία. Κατά την είσοδο, ένας φιλόξενος χώρος γκαλερί με ζεστό τζάκι θέτει τον τόνο για μια ζωή άνεσης. Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτικό γκαράζ 25 τ.μ. και μια λαμπερή πισίνα υπερχείλισης 27 τ.μ., προσκαλώντας σας να απολαύσετε την ομορφιά και να διώξετε το άγχος της ημέρας.

Ένας κόσμος ανέσεων σας περιμένει:

Πέρα από το ιδιωτικό σας καταφύγιο, σας περιμένει ένας κόσμος δυνατοτήτων. Το έργο μας εξυπηρετεί κάθε ιδιοτροπία και φαντασία, προσφέροντας διάφορες κοινωνικές ανέσεις σχεδιασμένες για να πυροδοτήσουν κάθε ηλικία και ενδιαφέρον. Κάθε λεπτομέρεια είναι σχολαστικά επιμελημένη για να απογειώσει τον τρόπο ζωής σας, από το αναζωογονητικό γυμναστήριο μέχρι τη μαγευτική αίθουσα κινηματογράφου και το αναζωογονητικό χαμάμ.

Αγκαλιάστε τον τρόπο ζωής Kargıcak:

Το έργο μας προσφέρει απαράμιλλη άνεση, βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα από τις παρθένες παραλίες και 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Απολαύστε τη ζωντανή ενέργεια των εστιατορίων του ξενοδοχείου, όπως τα Starbucks και μια αγορά, ή χαλαρώστε στο κομμωτήριο. Είτε πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι μπιλιάρδου ή πινγκ-πονγκ, έναν συναρπαστικό διαγωνισμό μπόουλινγκ ή μια χαλαρωτική συνεδρία γιόγκα μέσα στη φύση, το έργο μας προάγει ένα ζωντανό κοινοτικό πνεύμα.

Επενδύστε στο μέλλον σας:

Η κατασκευή αυτού του εξαιρετικού έργου θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2026. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στον παράδεισο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την εξαιρετική επένδυση στο μέλλον.

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση55 m²
Αγροτεμάχιο25000 m²
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Μπαλκόνι
Υδρομασάζ

Rışvanlı Sokak, Kargıcak

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024