176 BROADWAY 9BC

10038 Νέα Υόρκη
Μεζονέτα • 3 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • αναφ: 10489368
2.317.525 €

ΥΠΕΡΜΕΓΈΘΗΣ ΔΙΠΛΉ ΣΟΦΊΤΑ ΤΕΣΣΆΡΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΊΩΝ!

Καλώς ήρθατε στην κατοικία 9BC στο 176 Broadway. Σε ιδανική τοποθεσία στο σταυροδρόμι της Tribeca και της Financial District, αυτή η κομψή σοφίτα σχεδιαστών είναι γεμάτη με κομψά μοντέρνα φινιρίσματα, προπολεμικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, άφθονο χώρο, άφθονη ιδιωτικότητα και την τέλεια ροή για καθημερινή ζωή και διασκέδαση.

Πραγματικά μοναδικό, αυτό το κομψό "σπίτι-μέσα-σε-ένα διαμέρισμα" είναι ένας συνδυασμός δύο μονάδων που εκτείνονται σε δύο ορόφους (9ος & 10ος) και αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 πλήρη μπάνια και 2 μισά μπάνια. Με περίπου 3000SF, ο δραματικός χώρος διαθέτει οροφές 10 ποδιών, εννέα υπερμεγέθη παράθυρα με έντονο δυτικό φως, δάπεδα από σκληρό ξύλο, δώδεκα ντουλάπες (!) τέσσερις από τις οποίες είναι μεγάλες βόλτες, κεντρικό AC διπλού ελέγχου και τόνους χαρακτήρα και προσωπικότητας σε όλη την έκταση.

Το πρώτο επίπεδο σας καλωσορίζει στο σπίτι με ένα μεγάλο φουαγιέ εισόδου που οδηγεί στην εκτεταμένη προσαρμοσμένη κουζίνα σχεδιαστών που ρέει στο μεγάλο δωμάτιο μεγέθους αίθουσας χορού, ιδανικό για διασκέδαση μεγάλης κλίμακας, γκουρμέ γεύματα ή ζεστές βραδιές δίπλα στην τηλεόραση. Υπάρχουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο, τα οποία είναι εντελώς ιδιωτικά και διαθέτουν επίσης ύψος οροφής 10 ποδιών, πλήρες μπάνιο και ξεχωριστή είσοδο.

Το 176 Broadway είναι ένας καθιερωμένος συνεταιρισμός 76 μονάδων με καθημερινή υπηρεσία θυρωρού από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ένα ζωντανό σούπερ και εξαιρετικό οικονομικό. Οι παροχές περιλαμβάνουν ένα νέο δωμάτιο πλυντηρίων σε κάθε όροφο, νέους διαδρόμους, αίθουσα ποδηλάτων, επιπλωμένο, πρόσφατα καταστρωμένο κοινό κατάστρωμα οροφής και ξεχωριστή ατομική αποθήκη στο υπόγειο. Η ιδανική τοποθεσία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το νέο κέντρο διαμετακόμισης Fulton, με πρόσβαση στις περισσότερες γραμμές του μετρό της Νέας Υόρκης και λίγα λεπτά μακριά από το καλό φαγητό, τα ψώνια, τη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση στο Westfield World Trade Center, το Brookfield Place, το Seaport District, την Tribeca και ένα νέο άνοιγμα Whole Foods. Δείτε μόνοι σας και ξεκινήστε να ζείτε το όνειρό σας ΣΗΜΕΡΑ!

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Επιπλωμένο
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κλιματισμός

Νέα Υόρκη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής1905