Διαμέρισμα προς πώληση, M5 Luxury Apartments, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Σάλφορντ, 257 Ordsall Ln, Salford M5 3NG, UK
Νέο διαμέρισμα • 5 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 1 μπάν. • 900 m² • 7ο όροφος
466.102 €

M5 Luxury Apartments, Α97 - Κριτικές

Μόνο για επενδυτικούς σκοπούς - απαιτείται ελάχιστη κατάθεση 35%

 

Καλώς ήλθατε στο M5 Luxury Apartments, το ολοκαίνουργιο σχέδιο κατοικιών στο Greater Manchester αξίας άνω των £ 67 εκατομμυρίων. Ένα συναρπαστικό σημείο αναφοράς για οικιστικά καταλύματα στο μέλλον, αυτό το απίστευτο κτίριο διαμερισμάτων 8 ορόφων φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αρχοντικών, διπλοκατοικιών και μονάδων ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.

 

Σε ιδανική τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα, το M5 Luxury Apartments βρίσκεται σε ιδανική απόσταση από πολλά hotspots του Salford Quays, όπως το κέντρο απασχόλησης MediaCityUK και το ίδιο το κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ. Το MediaCityUK συγκεκριμένα πρόκειται να διπλασιαστεί σε μέγεθος και πεδίο εφαρμογής έως το 2030, κάτι που αναμφίβολα θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ζήτηση στην περιοχή.

 

Με κορυφαία εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, μουσεία και γκαλερί, το κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ τα έχει όλα, ενώ μια γρήγορη διαδρομή 4 λεπτών με το τοπικό τραμ από το Cornbrook Metro Link θα μεταφέρει τους ενοικιαστές του M5 Luxury Apartments στο σταθμό Deansgate αμέσως. Για τους εργαζόμενους, η επιχειρηματική περιοχή στο Spinningfields απέχει μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο.

 

Έχοντας κατά νου τους πιο επαγγελματίες ενοικιαστές, όλα τα διαμερίσματα του έργου M5 Luxury Apartments είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα, υπερσύγχρονα φωτιστικά, ενώ οι καλύτερες μονάδες προσφέρουν εκπληκτική θέα στον ποταμό Irwell.

 

Όταν βρίσκονται έξω από τους premium χώρους διαβίωσής τους, οι κάτοικοι μπορούν επίσης να απολαύσουν μια πληθώρα εγκαταστάσεων, όπως ένα ενσωματωμένο γυμναστήριο, ένα ιδιωτικό σαλόνι, εκτεταμένους κήπους, ακόμη και χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης ποδηλάτων με επιλεγμένες μονάδες. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η εξέλιξη περιλαμβάνει επίσης σημεία φόρτισης για πιο πράσινα αυτοκίνητα, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας οχημάτων.

 

Για να λάβετε δωρεάν κατόψεις, εικονική περιήγηση και διαθεσιμότητα, καλέστε ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα πακέτο πληροφοριών

 

Επισκόπηση Επενδύσεων

 

6% Επιστροφή Ενοικίασης

£ 1 δισεκατομμύριο περιοχή αναγέννησης

4λεπτη διαδρομή με το μετρό προς το Deansgate

Ιδιωτικό γυμναστήριο και σαλόνι κατοίκων

Βραβευμένος προγραμματιστής

Τιμές από £275,000

Ελάχιστο εισόδημα από ενοίκια από £ 7,799

 

Μάντσεστερ Αγοράστε για να αφήσετε την επένδυση

 

Μια βόρεια πόλη παραγωγής ενέργειας, το Μάντσεστερ είναι μία από τις καλύτερες επενδυτικές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Συνεισφέροντας πάνω από £ 56 δισεκατομμύρια ΑΠΑ στην οικονομία κάθε χρόνο, η πόλη ξεπερνά το Λονδίνο έχοντας την υψηλότερη ανάπτυξη νεοσύστατων επιχειρήσεων, καλωσορίζοντας νέες εταιρείες και καλλιεργώντας ένα συναρπαστικό, ηλεκτρικό συναίσθημα για τους νέους που θέλουν να εργαστούν σε ένα παραγωγικό, αστικό περιβάλλον.

 

Από την ευκαιρία στην οικονομική περιοχή του Spinningfields, μέχρι την αφθονία των χώρων λιανικής πώλησης, μπαρ, γκαλερί, εστιατόρια και μουσεία και όλα τα ενδιάμεσα, είναι σαφές γιατί είναι ένα τόσο δημοφιλές και βολικό μέρος για να ζήσετε. Η ζήτηση για πολυτελή οικιστικά ακίνητα στην πόλη αυξάνεται συνεχώς, όπως και ο ίδιος ο πληθυσμός.

 

Προϊόν του ενθουσιασμού και του θορύβου που δημιουργήθηκε από το Μάντσεστερ και όσους μετακομίζουν εκεί, οι τιμές των ακινήτων έχουν αυξηθεί κατά 33,8% τα τελευταία 5 χρόνια. Η αγορά ακινήτων του Salford ανθεί λόγω εξελίξεων όπως το MediaCityUK, ενώ πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες έχουν επενδυθεί στην περιοχή σε μια σειρά διαφορετικών έργων ανάπλασης, οδηγώντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και ζήτηση για στέγαση στην πόλη. Τέτοια έργα θα αυξήσουν πάρα πολύ την αξία των ακινήτων στην περιοχή τους, καθιστώντας τώρα την ιδανική στιγμή για να επενδύσετε στο μέλλον του Μάντσεστερ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας σήμερα ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα ενημερωτικό πακέτο

Χώροι

Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση900 m²
Αγροτεμάχιο1600 m²
24ωρος θυρωρός
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Αυλή
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

257 Ordsall Ln, Salford M5 3NG, UK, Σάλφορντ

τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα