Apartment for sale, Birmingham Off Plan, Μπέρμιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπέρμινχαμ, Alcester Street
Νέο διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 600 m² • 2ο όροφος
128.180 €

Μπέρμιγχαμ εκτός σχεδίου, A502

 

Για επενδυτικούς σκοπούς ή ιδιοκατοίκηση – απαιτείται ελάχιστη προκαταβολή 50%

 

Βρίσκονται στην οδό Alcester στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, μόλις 450 μέτρα από τον πλησιέστερο σιδηροδρομικό σταθμό και 900 μέτρα από την αρένα ταυρομαχιών, αυτά τα ολοκαίνουργια διαμερίσματα πωλούνται από £ 100,000 με 5% προβλεπόμενες αποδόσεις ενοικίασης.

 

Πρόκειται για μια επένδυση αγοράς προς ενοικίαση για όποιον θέλει να κερδίσει τη μέγιστη αύξηση κεφαλαίου σε ένα υψηλής ποιότητας, κεντρικό διαμέρισμα με πολυτελείς ανέσεις. Η πόλη του Μπέρμιγχαμ αναμένει υψηλή αύξηση των τιμών τα επόμενα χρόνια και αυτά τα κομψά σχεδιασμένα ακίνητα σίγουρα θα αυξηθούν σε αξία μέσα στο τρέχον κλίμα.

 

Αυτό το διαμέρισμα έχει μια ανοιχτή ιδέα με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ενσωματωμένη αποθήκη. Η σουίτα μπάνιου είναι μοντέρνα με παρθένα πλακάκια και το σαλόνι διαθέτει αυθεντικό ξύλινο δάπεδο, μεγάλα παράθυρα, καθώς και κομψή κουζίνα με γυαλιστερές μονάδες και ανθεκτικούς πάγκους εργασίας.

 

Για να λάβετε δωρεάν κατόψεις, εικονική περιήγηση και διαθεσιμότητα, καλέστε ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα πακέτο πληροφοριών

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε να συζητήσετε αυτή την επένδυση σε ακίνητα ή άλλες ευκαιρίες αγοράς προς ενοικίαση. Η RWinvest είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουμε συνδεθεί με περισσότερους από 100.000 προηγούμενους επενδυτές και έχουμε εξασφαλίσει επενδυτικές συμφωνίες υψηλής απόδοσης με εγγυημένες αποδόσεις για τους πελάτες μας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

 

Επισκόπηση Επενδύσεων

 

Λάβετε ένα δωρεάν πακέτο πληροφοριών σήμερα

Αγορά για ενοικίαση επένδυσης

5% Προβλεπόμενη Απόδοση Ενοικίου

24% αύξηση της τιμής έως το 2025

900μίλια από Αρένα ταυρομαχιών

Κοντά σε οδικές συνδέσεις

Ελάχιστο εισόδημα από ενοίκια από £ 5,750

5% Επιστροφή Ενοικίασης

Τιμές από £ 100,000

 

Γιατί να επενδύσετε στο Μπέρμιγχαμ;

 

Η τοποθεσία είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη ως επενδυτής. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ιδιοκτησία σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε ένα πολυσύχναστο κέντρο της πόλης με πολλές αναγεννήσεις, το οποίο το Μπέρμιγχαμ έχει σε αφθονία. Από έναν χώρο αναψυχής, εργασίας και λιανικής μικτής χρήσης 500 εκατομμυρίων λιρών σε μια ανάπτυξη 700 εκατομμυρίων λιρών με εμπορικά, λιανικά, ψυχαγωγικά και ξενοδοχειακά κτίρια που εκτείνονται σε 7 εκτάρια, η πόλη είναι γεμάτη με επενδύσεις προστιθέμενης αξίας!

 

Το Μπέρμιγχαμ προσφέρει επίσης στους επενδυτές προσιτές τιμές ακινήτων με υψηλές αποδόσεις ενοικίου και υπεραξία κεφαλαίου, ένας συνδυασμός που είναι δύσκολο να βρεθεί στη σημερινή αγορά. Επιπλέον, η πρόβλεψη αύξησης των τιμών των κατοικιών της πόλης μόλις αναβαθμίστηκε στο 24% τα επόμενα τρία χρόνια, οπότε αγοράζοντας τώρα οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το μικρό παράθυρο ευκαιρίας και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας σήμερα ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα ενημερωτικό πακέτο

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση600 m²
Αγροτεμάχιο1050 m²
24ωρος θυρωρός
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Αυλή
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Alcester Street, Μπέρμινχαμ

τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2022
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα