Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία: Αστικό κτίριο σε προνομιακή περιοχή της Λισαβόνας με δυνατότητα κατασκευής κατοικίας ή κτιρίου 4…

Λισαβόνα
Ανεξάρτητη κατοικία • 2 κρεβ. • 1 μπάν. • 69 m² • αναφ: 99c906ce-5460-47cf-bd63-6ab6d6047e17
999.999 €

Επενδυτική ευκαιρία σε αστικό κτίριο σε προνομιακή περιοχή της Λισαβόνας με δυνατότητα κατασκευής κατοικίας ή κτιρίου με περίπου 4 ορόφους. Αυτό το κτίριο βρίσκεται σε μια προνομιακή περιοχή της πόλης, μπροστά από την ανάπτυξη Villa Infante, η οποία ήταν η πρώην κλινική CUF στη Λισαβόνα.

Σε πολύ ήσυχη περιοχή, αλλά με πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα, εστιατόρια, γραφεία, σιδηροδρομικό σταθμό, νοσοκομείο και κήπους. Περίπου 10 λεπτά με τα πόδια, έχουμε το μετρό και το σιδηροδρομικό σταθμό Alcântara-Mar και περίπου 2-3 λεπτά με τα πόδια, Av infante Santo και Tapada das Necessidades.

Το υπάρχον κτίριο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, τουαλέτα και ένα πολύ ωραίο αίθριο το οποίο μπορείτε να απολαύσετε αν αποφασίσετε να αναδιαμορφώσετε αυτό το ακίνητο σε βίλα.

Σημεία ενδιαφέροντος:

- Καταστήματα, καταστήματα, εστιατόρια και γραφεία

- Νοσοκομείο Cuf Tejo

- Δενδροκάλυψη

- Εργοστάσιο Lx

- Μουσείο της Ανατολής

- Βασιλική Estrela

Το κατάλυμά σας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Καλέστε τώρα!

Βασιστείτε στην YourHome_Realty ομάδα, εξειδικευμένη στη συνοδεία αγοραστών (Buyers Agent) για να σας βοηθήσει με εξατομικευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο καθ 'όλη τη διαδικασία αγοράς ή ενοικίασης του νέου σας ακινήτου.


Χώροι

Υπνοδωμάτια2
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση69 m²
Εσωτερικό69 m²

Λισαβόνα

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα
Αναγνωριστικό2220-1872