Φανταστικό και επιτυχημένο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης Boquete

Boquete
Ξενοδοχείο • 14 κρεβ. • 10 μπάν. • 899 m²
1.392.046 €

Το Hotel Central Boquete παρουσιάζει μια συναρπαστική επενδυτική ευκαιρία σε ακίνητα στο πανέμορφο και αναπτυσσόμενο Boquete του Παναμά. Με μια πολύ προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, ένα καλά εδραιωμένο ρεύμα πελατείας και πολλά υποσχόμενες επενδυτικές προοπτικές, το ξενοδοχείο προς πώληση αντιπροσωπεύει μια πολυπόθητη ευκαιρία.

Το ξενοδοχείο είναι αρκετά μεγάλο.  Σε περίπου 9.700 τετραγωνικά πόδια, το κτίριο έχει άφθονο χώρο.  Διαθέτει συνολικά 14 δωμάτια και 19 κλίνες (με 10 δωμάτια en-suite), το καθένα διακοσμημένο με γούστο και εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις. Υπάρχουν τρεις τύποι δωματίων για να φιλοξενήσουν διαφορετικές ανάγκες – μεμονωμένα δωμάτια, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια που φιλοξενούν εύκολα οικογένειες ή ομάδες και ένα δωμάτιο σχεδιασμένο για να φιλοξενεί επισκέπτες με ειδικές ανάγκες.

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας, η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι απαράμιλλη. Το βάθος των φανταστικών εστιατορίων του Boquete είναι πραγματικά εκπληκτικό.  Πολλά από τα καλύτερα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Hotel Central Boquete.  Με τόσες πολλές διάσημες εγκαταστάσεις κοντά, οι επενδυτές μπορούν να αξιοποιήσουν τη γοητεία της γαστρονομικής σκηνής του Boquete για να προσελκύσουν υποψήφιους πελάτες και ενοικιαστές. Η τοποθεσία είναι πραγματικά ιδανική για ένα ξενοδοχείο στο Boquete κοντά στις ανέσεις της πόλης.

Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για τους τουρίστες που επιθυμούν να απολαύσουν τα αξιοθέατα του Boquete.  Τα πλούσια, ξύλινα χαρακτηριστικά του στους τοίχους και τις οροφές αποτίουν φόρο τιμής στο τροπικό ορεινό περιβάλλον.

Η θέα από το ξενοδοχείο είναι πραγματικά μαγευτική.  Το τεράστιο περιμετρικό μπαλκόνι προσφέρει στους επισκέπτες πολλά πλεονεκτικά σημεία για να απολαύσουν το τροπικό μεγαλείο.  Μια τεράστια, σκεπαστή βεράντα είναι ένας άλλος αγαπημένος εξωτερικός χώρος για τους επισκέπτες.  Βρίσκεται ακριβώς πάνω στο μεγάλο γκαζόν ιδανικό για παιχνίδι, ηλιοθεραπεία ή απλά χαλάρωση.  Μια μπανιέρα σε στυλ τζακούζι σας γνέφει εδώ προσθέτοντας ένα άλλο ευχάριστο σημείο για να απορροφήσετε την πανοραμική θέα. Είναι το απόλυτο σημείο για χαλάρωση μετά από μια μέρα εξερεύνησης.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του καταλύματος έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την κοινότητα και τη χαλάρωση. Υπάρχουν εξωτερικοί χώροι και μια καφετέρια / κατάστημα αναμνηστικών για πρόσθετα έσοδα που έχει ακόμη και ένα drive-through προσθέτοντας μια μοναδική πινελιά στις προσφορές του ακινήτου.

Οι οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά θα εκτιμήσουν τον ειδικό παιδότοπο, όπου οι νεαροί τυχοδιώκτες μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη σε ένα ασφαλές και εποπτευόμενο περιβάλλον.
Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και περιλαμβάνεται επίσης επίπλωση.

Το Boquete είναι ένας παγκοσμίου φήμης και αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός.  Έχει ευνοηθεί και παρουσιαστεί από διεθνείς εκδόσεις και έχει βιώσει σταθερή και επιταχυνόμενη ταχεία ανάπτυξη.

Η προνομιακή τοποθεσία του Hotel Central Boquete ανάμεσα στα βουνά του Boquete το καθιστά ιδανική ευκαιρία επένδυσης σε ακίνητα.  Αυτό το ακίνητο προς πώληση απευθύνεται σε απαιτητικούς επενδυτές που αναζητούν τόσο υπεραξία κεφαλαίου όσο και σταθερό δυναμικό εισοδήματος.

"Τι μεγάλη εμπειρία" "Πέντε στα πέντε αστέρια" - James Orr & David Bottisti

Για περισσότερες πληροφορίες, πληρέστερη περιγραφή και ενημερωμένες τιμές για αυτό το ακίνητο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Casa Solution.

Χώροι

Υπνοδωμάτια14
Μπάνια10

Επιφάνειες

Διαβίωση899 m²
Αγροτεμάχιο1375 m²

Boquete

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.