Κατάλληλα διαμερίσματα για επένδυση στο Gazeferin, Βόρεια Κύπρος

Βόρεια Κύπρος
Διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 56 m² • 5ο όροφος • αναφ: ECN-00432-36085
96.691 €
95.526 €+1.165
Διαμερίσματα πολύ κοντά στη θάλασσα στο Gaziverin, Λεύκη, Βόρεια Κύπρος

Το Γκαζιφίριν είναι χωριό της επαρχίας Λεύκης της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Είναι γνωστή για τη φυσική ομορφιά και την ακτογραμμή της. Έχει φιλοξενήσει διαφορετικούς πολιτισμούς καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας της και έχει πολλές πολιτιστικές κληρονομιές. Ενώ η γεωργία και η κτηνοτροφία αποτελούν τη βάση της οικονομίας του χωριού, ο τουρισμός υγείας αποκτά επίσης σημασία. Το Γκαζιφιράν είναι ένα μέρος που προσφέρει μια ήρεμη ζωή. Το νησί έχει τη μεγαλύτερη μαγευτική ακτογραμμή.

Διαμερίσματα προς πώληση στη Λεύκη, Βόρεια Κύπρος. υπάρχει αγορά, μπαρ, εστιατόριο και καφέ στις εγκαταστάσεις. 300 μ από τη θάλασσα και την παραλία, 750 μ από το κέντρο υγείας, 10 χλμ από το κέντρο του Guzelyurt, 16,6 χλμ από τη συνοριακή πύλη Aplich, 40 χλμ από το κέντρο της Λευκωσίας, 46,2 χλμ από το κέντρο της πόλης της Κερύνειας, 66,2 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ercan, Λάρνακα 97,2 χλμ από το αεροδρόμιο

Διαμερίσματα με άμεση θέα στη θάλασσα βρίσκονται στο συγκρότημα με προηγμένες εγκαταστάσεις. Εντός του συγκροτήματος υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις όπως μπαρ, εστιατόριο, καραόκε μπαρ, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, εσωτερικές και εξωτερικές παιδικές χαρές, διάφορες παιδικές χαρές, γυμναστήριο, χαμάμ και καφέ στη βεράντα.

Τα έργα μαρίνας και τα νοσοκομεία προχωρούν ενεργά στην περιοχή καθώς τα διαμερίσματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από όλες τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα διαμερίσματα στην αναπτυσσόμενη περιοχή σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας παγκοσμίου φήμης υλικά υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει χαρακτηριστικά που ενισχύουν την άνεση, όπως εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, κλιματισμό, υποδομή internet και δορυφορική υποδομή και ενδοεπικοινωνία.


ΕΔΑ-00432

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση56 m²
Σύνολο66 m²
Αυλή
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Σάουνα
Τένις
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Ενδοεπικοινωνία
Χώρος στάθμευσης

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2026