PPE La Tour des Horlogers - Le Sentier (παρτίδα 4)

Sentier
Διαμέρισμα • 2.5 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 79 m² • 1ο όροφος • αναφ: M-24-106
434.963 €
Ανακαλύψτε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα στην καρδιά του χωριού Le Sentier, σε ιδανική τοποθεσία στη Grande-Rue, κοντά σε όλες τις ανέσεις. Αυτό το υπέροχο κατάλυμα, ενσωματωμένο σε ένα νέο κτίριο συγκυριαρχίας, προσφέρει ποιοτικά φινιρίσματα και τη δυνατότητα εξατομικευμένων εξαρτημάτων σύμφωνα με τις επιθυμίες του μελλοντικού ενοίκου.

Με ευρύχωρα 2,5 δωμάτια, αυτό το διαμέρισμα είναι τέλεια διαμορφωμένο για να προσφέρει βέλτιστη άνεση διαβίωσης. Πράγματι, ο χώρος περιλαμβάνει μια εντοιχισμένη κουζίνα που ανοίγει σε ένα ευρύχωρο σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα μπάνιο με ντους/τουαλέτα και σύνδεση για πλυντήριο ρούχων. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα μπαλκόνι για στιγμές χαλάρωσης στην ύπαιθρο.

Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό τόσο για άνετη διαβίωση όσο και για επένδυση ενοικίασης, εξασφαλίζοντας έτσι μια ελκυστική απόδοση. Επιπλέον, υπόγειος χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος επιπλέον για 35.000 CHF, προσθέτοντας επιπλέον άνεση σε αυτό το μοναδικό περιβάλλον διαβίωσης.

Χάρη στο σύστημα θέρμανσης με αντλία θερμότητας και τα φωτοβολταϊκά πάνελ, αυτό το διαμέρισμα εγγυάται ελεγχόμενο κόστος θέρμανσης, συμβάλλοντας έτσι σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2024.

Τέλος, είναι μια πώληση με το κλειδί στο χέρι, επιτρέποντας στους μελλοντικούς κατοίκους να απολαύσουν πλήρως το νέο τους περιβάλλον χωρίς τη συνήθη ταλαιπωρία της κατασκευής.

Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε μια επίσκεψη.

Χώροι

Δωμάτια2.5
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση79 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι
Χώρος στάθμευσης

Le Chenit

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.