Νέα EFH δίπλα στη γεωργία (Σπίτι Ε)

Kemmental, Leestrasse 1d
Σπίτι • 6.5 δωμάτιο/α • αναφ: 2f761fdf-03df-11ef-afda-0a4bde28e6f6
1.246.085 €
Απολαύστε την ήσυχη κατοικημένη περιοχή
Νότια της ελάχιστα χρησιμοποιούμενης Graltshauserstrasse στο ανατολικό άκρο του χωριού Altishausen (δήμος Kemmental) σχεδιάζουμε μια μικρή ανάπτυξη μονοκατοικίας με 5 μονάδες και κοινόχρηστο γκαράζ.

Το Altishausen βρίσκεται στον συνδετικό δρόμο από το Weinfelden &; Berg TG προς το Kreuzlingen (6 χλμ. από την είσοδο του αυτοκινητόδρομου Kreuzlingen Süd). Το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο βρίσκονται στο Alterswilen και είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του αναπτυγμένου ποδηλατόδρομου. Ο σταθμός SBB Siegershausen απέχει επίσης μόλις 1300 μέτρα από την ηλιόλουστη ανάπτυξη.

Η τελετή θεμελίωσης για την ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2023 και τα πρώτα σπίτια θα είναι έτοιμα για κατοίκηση περίπου από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Οι ευρύχωρες μονοκατοικίες είναι άριστα θερμομονωμένες (ενεργειακά αποδοτικές), διαθέτουν παράθυρα με 3 τζάμια με κρυφά εξαρτήματα, συρόμενη πόρτα στο σαλόνι, ηλεκτρικά στόρια στο σαλόνι και την κουζίνα και σύγχρονη διανομή πολυμέσων.

Τα κτίρια εντυπωσιάζουν με την καλά μελετημένη και ευρύχωρη ιδέα διαβίωσης καθώς και τα φωτεινά και φωτεινά δωμάτια. Ο υψηλής ποιότητας καθώς και ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός και τα ευγενή υλικά μεταφέρουν μια μοναδική ατμόσφαιρα διαβίωσης. Η θέρμανση παρέχεται από αντλία θερμότητας αέρα/νερού.

Περιγραφή EFH Leestrasse 1d

Μονοκατοικία 4,5 δωματίων με όμορφη θέα στην αγροτική ζώνη προς τα νότια

Το υπόγειο αποτελείται από ένα κελάρι, το πλυσταριό με πλυντήριο/στεγνωτήριο και τον τεχνικό χώρο καθώς και έναν προθάλαμο με τη σκάλα για το ισόγειο. Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης είναι άμεσα προσβάσιμος από το υπόγειο.

Στο ισόγειο, εκτός από την πολύ ευρύχωρη είσοδο, υπάρχει και η τουαλέτα των επισκεπτών. Ακολουθεί το μεγάλο και φωτεινό σαλόνι, τραπεζαρία με ανοιχτή κουζίνα. Από εδώ έχετε άμεση πρόσβαση στο κάθισμά σας.

Στον 1ο όροφο υπάρχουν τρία μεγάλα δωμάτια καθώς και το μπάνιο με τουαλέτα, διπλό νιπτήρα, μπανιέρα και ντους. Η σοφίτα δεν θα μετατραπεί και έχει επίστρωση, η οποία προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Φυσικά, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε μόνοι σας την κουζίνα, τις επενδύσεις δαπέδων και τις συσκευές υγιεινής.

Αυτή η μονοκατοικία μπορεί επίσης να αγοραστεί ως κατοικία 6,5 δωματίων με τρία μπάνια (παραλλαγή 2)


Χώροι

Δωμάτια6.5
Εξωτερικά γκαράζ1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Σύνολο282 m²

Leestrasse 1d, Kemmental

τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024