Σπίτι προς αγορά σε Valbonne, Γαλλία

Valbonne
Σπίτι • 5 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 200 m² • αναφ: 1513846
2.650.000 €
iad France - Houyem Moeller προσφέρει: «Προβηγκιακή αγροικία του 1736 που προσφέρει την πιο όμορφη θέα της Valbonne, θερμαινόμενη πισίνα και βεράντα σκιασμένη από ελαιόδεντρα εκατό ετών»

Αυτή η αγροικία της Προβηγκίας από μια περασμένη εποχή προσφέρει μια τέλεια αρμονία μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, που βρίσκεται στην καρδιά των υπέροχων τοπίων της Valbonne. Ανακαλύψτε ένα μέρος όπου η ιστορική αυθεντικότητα συνδυάζεται με τις σύγχρονες ανέσεις για να δημιουργήσετε μια εξαιρετική κατοικία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Επικοινωνώντας κουζίνα και τραπεζαρία: Η κουζίνα περιλαμβάνει τζάκι, πλυσταριό, όλα ανοίγουν στη βεράντα με θέα στο χωριό και τους λόφους.

Σαλόνι με ένα υπέροχο τζάκι της Προβηγκίας και μια βιβλιοθήκη δημιουργώντας έναν ρευστό και φωτεινό χώρο διαβίωσης, ιδανικό για στιγμές απόλαυσης.

4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο: Κάθε υπνοδωμάτιο προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα με δικό του ιδιωτικό μπάνιο και δωμάτιο-ντουλάπα, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία.

Θερμαινόμενη πισίνα: Κάντε μια βουτιά σε μια θερμαινόμενη πισίνα, φωλιασμένη στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, προσφέροντας έναν τέλειο χώρο χαλάρωσης για να απολαύσετε το μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο.

Σκιασμένη βεράντα: Απολαύστε στιγμές ευχαρίστησης σε μια όμορφη σκιερή βεράντα, ιδανική για γεύματα στο ύπαιθρο, βραδιές με φίλους ή απλά για να θαυμάσετε την πανοραμική θέα του χωριού Valbonne.

Χώρος στάθμευσης: Αυτό το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης αρκετές θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας πρακτικότητα και ασφάλεια για τα οχήματά σας.

Ιδανική τοποθεσία:
Φωλιασμένο σε ένα παρθένο περιβάλλον και σε μια περιζήτητη περιοχή, αυτή η αγροικία προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, ενώ απέχει λίγα βήματα από τις ανέσεις και τις γοητείες του διάσημου χωριού Valbonne. Εξερευνήστε τα γραφικά σοκάκια, ανακαλύψτε τις πολυσύχναστες αγορές της Προβηγκίας και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον αυθεντικό τρόπο ζωής της Γαλλικής Ριβιέρας.

Περιουσιακά στοιχεία:
- Θερμαινόμενη πισίνα
- Αναστρέψιμος κλιματισμός
- Αυτόματο πότισμα
- Αυτόματη πύλη
- Υπόστεγο
-Πανοραμικός
- Απόλυτη ηρεμία
- Άριστη κατάσταση

Δυνατότητα απόκτησης του γειτονικού ακινήτου των 1067μ2 σε ασυναγώνιστη τιμή που θα μπορούσε να σας προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας επέκτασης του Mas με παράρτημα. Η άδεια οικοδομής γίνεται δεκτή, ή αφήστε την ελεύθερη επιλογή στη φαντασία σας.

Τα έξοδα αντιπροσωπείας πρέπει να καταβάλλονται από τον πωλητή. Πληροφορίες ενεργειακής κλάσης για αυτό το ακίνητο: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ κλάση D δείκτης 209 και ΚΛΙΜΑ κατηγορίας B δείκτης 6. Πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους στους οποίους εκτίθεται αυτή η ιδιότητα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Αυτή η αγγελία ακινήτων έχει γραφτεί υπό τη συντακτική ευθύνη της κας Houyem Moeller EI (ID 81014), ανεξάρτητου κτηματομεσίτη (χωρίς κεφάλαια κατοχής), εμπορικού αντιπροσώπου της SAS I@D France εγγεγραμμένης στην RSAC της Grasse με τον αριθμό 889916912, κατόχου της κάρτας αναζήτησης ακινήτων για λογαριασμό της εταιρείας I@D France SAS.

Χώροι

Δωμάτια5
Όροφοι3
Υπνοδωμάτια4

Επιφάνειες

Διαβίωση200 m²
Αγροτεμάχιο1539 m²
Κλιματισμός
Πισίνα
Χώρος στάθμευσης

Valbonne

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα στους λόφους
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1800
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
D
209
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)
B
6