LES MARÉCOTTES - ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Val-d'Illiez
Σαλέ • 4.5 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 126 m² • αναφ: 1591170
859.847 €
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ SCHMIDT IMMOBILIER
ΠΏΛΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΥΣΑ ΚΑΤΟΙΚΊΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ

Σε μια ήσυχη περιοχή, στην καρδιά του γοητευτικού χωριού Les Marécottes, αυτό το άνετο και φωτεινό διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης κοντά σε όλες τις ανέσεις της κοινότητας Salvan, όπως τα πολυάριθμα μικρά καταστήματα, η τράπεζα, ο σιδηροδρομικός σταθμός καθώς και τα σχολεία. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο μπαλκόνι με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και ανεμπόδιστη θέα στα γύρω βουνά.

Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε απόσταση 500 μέτρων από το χιονοδρομικό κέντρο Les Marécottes, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση με 100% φυσική κάλυψη χιονιού, καθώς και το εντυπωσιακό πανόραμα στις Άλπεις και το Mont-Blanc. Οι λάτρεις της φύσης θα ενθουσιαστούν από αυτό το εξαιρετικό σκηνικό που προσφέρει επίσης πολλούς περιπάτους. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Les Marécottes απέχει 1 λεπτό με το αυτοκίνητο και λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια και σας συνδέει με το σιδηροδρομικό σταθμό Martigny σε 20 λεπτά. Βρίσκεται στη διαδρομή του τουριστικού σιδηροδρόμου Mont-Blanc Express μεταξύ Martigny και Chamonix-Mont-Blanc. Όσον αφορά το οδικό δίκτυο, ο αυτοκινητόδρομος Α9 είναι προσβάσιμος στο Martigny σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Στον 2ο όροφο μιας πολυτελούς κατοικίας εξοπλισμένης με ασανσέρ, αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα μεγάλο και φωτεινό καθιστικό που περιλαμβάνει την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι με τζάκι που προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο γωνιακό μπαλκόνι. Διαθέτει επίσης είσοδο με ενσωματωμένη αποθήκη, τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων με πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι και ένα εκ των οποίων με πρόσβαση σε μικρότερο μπαλκόνι, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ένα δεύτερο μπάνιο με ντους, πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο.

Ένα ιδιωτικό κελάρι, ένα ντουλάπι σκι καθώς και ένας εσωτερικός χώρος στάθμευσης στο συλλογικό γκαράζ για 30.000 CHF (εκτός από την τιμή πώλησης, υποχρεωτική αγορά) ολοκληρώνουν αυτό το ακίνητο.

Ένας κοινόχρηστος χώρος πλυντηρίων είναι επίσης διαθέσιμος στους συνιδιοκτήτες.

Ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα για να ανακαλύψετε απολύτως

Χώροι

Δωμάτια4.5
Όροφοι3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση126 m²
Σύνολο704 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Γκαράζ
Κήπος
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Χώρος στάθμευσης

Val-d'Illiez

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα στο βουνό
Με θέα στο χωριό
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1980
Έτος ανακαίνισης2010