Εξαιρετική πολυτελής βίλα με πανοραμική θέα στη θάλασσα

Dénia, Avenida Rafol
Βίλα • 10 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 4 μπάν. • 449 m² • αναφ: Immo-CB-999-2
999.000 €

Αυτή η υπέροχη βίλα 5 υπνοδωματίων που χτίστηκε το 1993 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2022 αποτελείται από δύο διαμερίσματα, το πρώτο με τρία υπνοδωμάτια και το δεύτερο με δύο υπνοδωμάτια.

Στο πρώτο επίπεδο, εξ ολοκλήρου σε ένα επίπεδο, βρίσκεται το πρώτο διαμέρισμα, που αποτελείται από μια είσοδο, μια όμορφα εξοπλισμένη κουζίνα, ένα όμορφο σαλόνι – τραπεζαρία που ανοίγει στη βεράντα και τη γυάλινη νάγια, δύο υπνοδωμάτια δίκλινα, ένα μπάνιο και ένα κύριο υπνοδωμάτιο, με ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μπανιέρα και πλυσταριό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αναστρέψιμο κλιματισμό, εντοιχισμένες ντουλάπες και θέα στη θάλασσα. Η μεγάλη βεράντα με ιδιωτική πισίνα προσφέρει εντυπωσιακή πανοραμική θέα στη θάλασσα, τα βουνά και το προστατευόμενο φυσικό πάρκο.

Στον κάτω όροφο, προσβάσιμο από τη βεράντα, βρίσκεται το δεύτερο διαμέρισμα. Μπαίνετε μέσα από τη γυάλινη τραπεζαρία που προσφέρει απίστευτη θέα στη θάλασσα και το φυσικό πάρκο. Η όμορφη εξοπλισμένη κουζίνα ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει επίσης ένα όμορφο σαλόνι, ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και ντους, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο και πλυσταριό. Αυτό το διαμέρισμα ανοίγει σε μια όμορφη σκεπαστή βεράντα με εξωτερική κουζίνα και όμορφη θέα στη θάλασσα.

Το οικόπεδο έχει διαμορφωθεί με γούστο και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Θα εκτιμήσετε τις πολυάριθμες βεράντες γύρω από το σπίτι για να απολαύσετε τον ήλιο ή τη σκιά ανάλογα με την εποχή.

Οι ανέσεις είναι πολύ υψηλής ποιότητας: Μονώροφο, πανοραμική θέα στη θάλασσα, πολυάριθμες βεράντες σε όλη τη βίλα, κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια, παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια, στόρια και σίτες, ανεμιστήρες οροφής, ιδιωτική πισίνα, δύο καλοκαιρινές κουζίνες, υπαίθριο ντους, καλυμμένος χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, ηλεκτρική πύλη, τηλεόραση, internet, συναγερμός. Πωλείται μερικώς επιπλωμένο.

Αυτό το διακριτικό ακίνητο ανακαινισμένο με υπέροχο γούστο και υλικά υψηλής ποιότητας βρίσκεται σε μια από τις πιο περιζήτητες κατοικημένες περιοχές στην περιοχή Dénia.

Χώροι

Δωμάτια10
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση449 m²
Αγροτεμάχιο1000 m²
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Εξωτερική πισίνα
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σουίτες επισκεπτών
Συναγερμός
Τραπεζαρία
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή

Avenida Rafol, Dénia

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1993
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα