Νέα ανάπτυξη

Maestria Condominiums

Μόντρεαλ, 300 Sainte-Catherine O
Διαμερίσματα για πώληση
Ξεκινώντας από € 301.375
Από 1 έως 3 υπνοδωμάτια
34,003 έως 73,93 m²
61 όροφοι
Under construction
2023

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε στο πιο εμβληματικό έργο του Μόντρεαλ!

Διαθέτοντας τον υψηλότερο οικιστικό πύργο στο Μόντρεαλ και το μεγαλύτερο οικιστικό έργο μικτής χρήσης στο Κεμπέκ, το Maestria Condominiums κυριαρχεί στο αστικό τοπίο της πόλης.

Η ΥΨΗΛΌΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΗΜΈΝΗ SKYBRIDGE ΣΤΟ ΚΕΜΠΈΚ

Με τους δύο εναέριους πύργους 58 και 61 ορόφων και τους υπέροχους κοινόχρηστους χώρους τους που συνδέονται με την υψηλότερη κρεμαστή αερογέφυρα που χτίστηκε ποτέ στο Κεμπέκ ως μέρος ενός οικιστικού έργου, το Maestria Condominiums σας βάζει στο κέντρο της πρώτης σειράς με θέα στην Place des Festivals.

ΧΑΡΊΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΆΣΗΜΟ LOGE

Εξελιχθείτε στα ανώτερα κλιμάκια του Quartier des Spectacles του Μόντρεαλ. Επωφεληθείτε από μια μοναδική τοποθεσία στο σταυροδρόμι του πολιτισμού και των τεχνών - τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μουσείων, αιθουσών παραστάσεων και γκαλερί στη Βόρεια Αμερική - κοντά σε μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα και το σταθμό του μετρό Place des Arts.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΌ 40.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΆ ΠΌΔΙΑ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΩΝ ΧΏΡΩΝ

Άφθονοι χώροι πρασίνου, εμπορικό κέντρο, πολιτιστικές, χαλαρωτικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, οι υπέροχοι κοινόχρηστοι χώροι στον 26ο όροφο που συνδέονται με έναν πλήρως εξοπλισμένο διάδρομο που προσφέρει μοναδική θέα στην Place des Festivals και τα περίχωρά της. Το Maestria προσφέρει ένα απαράμιλλο περιβάλλον διαβίωσης.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΌ ΠΑΝΌΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΌΠΟΛΗΣ

Η Maestria διαθέτει περισσότερα από 1.000 στούντιο, διαμερίσματα και ρετιρέ με σύγχρονη και εντυπωσιακή εσωτερική αρχιτεκτονική. Ένα πολυτελές και ζεστό περιβάλλον, αντάξιο ενός ιδιωτικού loge. Εδώ, εσείς αποφασίζετε.

Μόλις πέσει η αυλαία, σιωπή. Ένα έργο τέχνης σε φυσικό μέγεθος, πολυτέλεια μέχρι τις μικρότερες ραφές. Καλώς ήρθατε στην εξατομικευμένη γκαλερί τέχνης σας.

Ποιος είπε ότι το ασπρόμαυρο είναι βαρετό; Νηφάλιοι τόνοι και ευγενή υλικά είναι τα συνθήματα που έρχονται σε αντίθεση με τη φρενίτιδα της περιοχής. Μια διαχρονική υπογραφή που αποπνέει ηρεμία και αγνότητα.

Μετά από μια συνεδρία εικονικού γκολφ ή στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο και μια βουτιά στην εξωτερική ή εσωτερική πισίνα, κατευθυνθείτε στο θερμικό κύκλωμα ή στην οροφή για να απολαύσετε τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου.

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη στην ηρεμία των πλήρως εξοπλισμένων δημιουργικών χώρων. Ζήστε μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία σε μία από τις ιδιωτικές αίθουσες προβολών μας και, στη συνέχεια, περιπλανηθείτε στην πολυτελή βιβλιοθήκη, ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν τον ειδικό παιδότοπο τους. Επαγγελματική συνάντηση στον ορίζοντα; Συναντηθείτε στο επιχειρηματικό κέντρο που βρίσκεται στο κατάλυμα.

Ένα εμπορικό κέντρο 51.000 τετραγωνικών ποδιών θα ενσωματώσει εστιατόρια, καφετέριες και παντοπωλεία στο έργο. Με την εσωτερική αυλή του προσβάσιμη από το ισόγειο, το Maestria θα προσφέρει έτσι έναν πραγματικό χώρο πρασίνου και θα προωθήσει την αστική βιοποικιλότητα.

Πισίνα
Σάουνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Ανελκυστήρας

300 Sainte-Catherine O, Μόντρεαλ

Θέα πανοραμική στο πόλη

Σας ενδιαφέρει;

Στείλτε αίτημα για να ζητήσετε μια συνάντηση ή να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση.