Νέα ανάπτυξη

Χιρόνα 34

Βαρκελώνη, 34 C/ de Girona
Διαμερίσματα για πώληση
Μεταξύ € 950.000 και € 3.100.000
Από 1 έως 3 υπνοδωμάτια
113 έως 327 m²
8 όροφοι
Complete
2022

Η ιστορία με περισσότερες προβολές, περισσότερο σχεδιασμό και περισσότερο ηλιακό φως


Τα διαμερίσματα και τα ρετιρέ του είναι ένα παράθυρο στην ιστορία και ένα παράδειγμα για το μέλλον.

Αυτή η ανακαινισμένη και επανασχεδιασμένη οικιστική ανάπτυξη βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή Eixample Dret της Βαρκελώνης.

Από το σκληρό εργοστάσιο των μύλων του 19ου αιώνα μέχρι την αβίαστη σύγχρονη ζωή: ανακαλύψτε την ιστορία με περισσότερες προβολές, περισσότερο σχεδιασμό, περισσότερο ηλιακό φως: Girona34.

Το Girona34 βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τη ζωή στην πόλη. Αυτή η ανακαινισμένη και επανασχεδιασμένη οικιστική ανάπτυξη βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή Eixample Dret της Βαρκελώνης.

Ο ήσυχος δρόμος του, που σύντομα θα πεζοδρομηθεί, βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τις παραλίες της Βαρκελώνης. Η μοντέρνα περιοχή Born, ζωντανή με μπαρ, εστιατόρια, γκαλερί και μουσεία, βρίσκεται στο κατώφλι.

Η καρδιά του Eixample, Passeig de Gràcia, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Αυτή η ευρεία λεωφόρος είναι γεμάτη με τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία, μπουτίκ σχεδιαστών και εστιατόρια της Βαρκελώνης. Είναι επίσης το επίκεντρο της μοντερνιστικής αρχιτεκτονικής, η θέση μερικών από τα πιο εμβληματικά κτίρια του Γκαουντί. Γύρω από τη Girona34 υπάρχουν νέες ανακαινίσεις ιστορικών κτιρίων, νέοι πεζόδρομοι, νέες επιχειρήσεις και νέα ζωή.

Στο εσωτερικό, το Girona34 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για τη σύγχρονη ζωή

Δύο νέα φρεάτια φωτός με γυάλινους τοίχους διατρέχουν κάθετα το κτίριο. Σε κάθε επίπεδο, φέρνουν τη φωτεινότητα του μεσογειακού κλίματος της Βαρκελώνης μέσα. Από τον τέταρτο όροφο και πάνω ανοίγουν επίσης ένα αδιάσπαστο πανόραμα της πόλης.

Το αρχικό φρεάτιο φωτισμού του κτιρίου έχει επίσης διατηρηθεί και διευρυνθεί στα νέα σχέδια, αυξάνοντας περαιτέρω το επίπεδο φυσικού φωτισμού.

Στο εσωτερικό, οι κολόνες αντικαθιστούν τους φέροντες τοίχους για να επεκτείνουν τους ενιαίους χώρους διαβίωσης. Οι ιδιοκτησίες στην πλευρά Carrer Girona του κτιρίου φωτίζονται από έξι μεγάλα, συμμετρικά παράθυρα που βλέπουν στο δρόμο. Στην άλλη πλευρά του κτιρίου, μεγάλα παράθυρα βλέπουν πάνω από τον πρώην μύλο και το ήσυχο εσωτερικό του οικοδομικού τετραγώνου.

Η ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

Αυτό το αξιόλογο διώροφο ακίνητο 326 τμ με κήπο 123 τμ προσφέρει άπειρες δυνατότητες. Διαθέτει μία σουίτα και δύο υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο και ο κάτω όροφος μπορεί να διαμορφωθεί για να ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες, όπως περαιτέρω δωμάτια, playrooms, στούντιο ή δωμάτια χόμπι.

Οι ψηλές οροφές (3,2 μ.) του duplex υποστηρίζονται από κολώνες από σφυρήλατο σίδερο για μεγιστοποίηση του διαθέσιμου χώρου. Έξω, ο άνετος κήπος και η βεράντα μπορούν να είναι μια φιλική προς την οικογένεια όαση της πόλης ή η σκηνή για θεαματική διασκέδαση.

CARRER GIRONA APARTAMENTS

Τα ακίνητα με θέα στην οδό Girona είναι διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων 114 τ.μ. με μεγάλα μπάνια.

Διαθέτουν έξι συμμετρικά παράθυρα που ανοίγουν στην δεντρόφυτη και σύντομα πεζοδρομημένη Carrer de Girona.

Η ενιαία αρχιτεκτονική τους φωτίζεται από άπλετο φυσικό φως.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Συμπαγή (από 113 έως 120 τ.μ.) και ήσυχα διαμερίσματα που βλέπουν στην ήσυχη εσωτερική αυλή του οικοδομικού τετραγώνου και στο πρώην κτίριο μύλων. Ορισμένα έχουν τρία υπνοδωμάτια και άλλα ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο και ένα γραφείο, όλα με ευρύχωρα μπάνια.

ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ

Η αρχιτεκτονική ενιαίας διαρρύθμισης μεγιστοποιεί τον αντίκτυπο της θέας και του φυσικού φωτός.

Είναι διατεταγμένα παράλληλα και ως εκ τούτου απολαμβάνουν μπροστινή και πίσω θέα τόσο στην οδό Girona όσο και στο εσωτερικό του μπλοκ. Καθένα περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια και βεράντα.

Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

34 C/ de Girona, Βαρκελώνη

Θέα ελαφριά στο αυλή
Θέα πανοραμική στο πόλη

Σας ενδιαφέρει;

Στείλτε αίτημα για να ζητήσετε μια συνάντηση ή να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση.

Επίσημη ιστοσελίδα

bonavistadev.com